Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

Tarragona - 29 d'abril de 2017 - 18,30-19,40 HORES

'El somiatruites', amb el Mag Gerard


Simplement una màgia diferent 

www.tarragona.cat

Direcció: Edgard Mauri
Intèrprets: Edgard Mauri, Sule Joe Frazier i Damian Costa

El Somiatruites és un espectacle familiar i per a tots els públics, on es combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant de petit format. Aquest conjunt de sensacions, sota una acurada posada en escena fa del Somiatruites un espectacle deliciós per a tota la família.

El Somiatruites, endinsa l'espectador petit i gran en un món on no hi ha límits per a la imaginació. Diuen que la imaginació és el llapis amb el qual els nens dibuixen les seves millors aventures, on res és segur i tot és possible, d'aquesta manera al Somiatruites, en cada representació s'escriu el més increïble dels miracles imaginatius.

El Mag Edgard li diu a l'audiència "quan tot s'enfosqueix apareixen els estels" i això és El Somiatruites, una successió de punts de llum que van clarificant l'univers dels espectadors fins a atrapar-los en el seu personal món màgic.

Espectacle recomanat per a majors de 4 anys.
 

Fitxa de l'acte

On

Teatre Metropol

Rambla Nova, 46 - TARRAGONA

Correu-e: taquilla.metropol@tarragona.cat

Twitter: @TGNcultura

Preu

8 € / 5 € (menors 12 anys)

Horari

Si vols rebre informació de la temporada d’espectacles i d’altres activitats culturals, escriu un correu a taquilla.metropol@tarragona.cat

Com arribar