circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Concert per a Flauta i Arpa de Mozart

Obres de Telemann, Mendelssohn i Mozart. Claudi Arimany / flauta.
Christine Icart / arpa. Orquestra de Cambra Terrassa 48 / Kim Termens / primer violí. 

ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48 
Amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió de la música per a formació d’orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat.

L’OCT48 ha realitzat concerts per tota la ge- ografia catalana i per l’estat espanyol, ha col-laborat en importants produccions simfòni- cocorals i ha fet enregistraments pels segells

Ars Harmònica, Ma de Guido, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i pel Centre Robert Gerhard. Destaquen també col·laboraci- ons amb directors, solistes i agrupacions.

En la seva recerca de literatura per a orquestra de cordes, l’OCT48 ha realitzat primeres audicions a Catalunya de nombroses obres per a aquesta formació i també a nivell europeu, així com estrenes d’obres d’autors catalans i primers enregistraments d’obres de R.Lamote de Grignon, Joan Manén i Manuel Oltra, impulsant així la seva voluntat de difusió, recerca i globalització del fet musical i també a nivell de país. 

CLAUDI ARIMANY / FLAUTA 
Claudi Arimany és considerat un dels solistes catalans de més pres- tigi amb una important trajectòria de gran projecció internacional. Ha actuat sempre com a solista, juntament amb artistes de rellevància internacional, convidat per les més importants orquestres. Ha ofert concerts a gairebé tots els països d’Europa. 

CHRISTINE ICART / ARPA
Christine Icart, representant de l’escola d’arpa francesa. Va començar al conservatori de Niça i va ser primer premi d’arpa del Conservatori de Paris. Ha participat en nombrosos concursos internacionals. Gran part de la seva carrera està dedicada a la música de cambra. Ha actuat en importants sales, així com en nombrosos festivals. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance