circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

And the Winner is... Música de pel·lícules

Les millors bandes sonores dels Òscars de Hollywood. Obres de John Williams, Ennio Morricone, Nicola Piovani, Leonard Bernstein etc. Sofia Cabruja i Carles Lama piano a quatre mans. · Orquestra Terres de Marca. Daniel Mestre, director. 

ORQUESTRA TERRES DE MARCA 
L’Orquestra Terres de Marca es va crear l’estiu del 2010 a la comarca de l’Anoia amb joves intèrprets d’alt nivell i notable experi- ència. La primera aparició pública fou com a orquestra de cambra i companyia de petit format amb l’intermezzo La Serva Padrona, de G.B. Pergolesi, amb direcció musical de Josep Miquel Mindán i escènica d’Arnau Vinós, amb la qual va recórrer diversos esce- naris de Catalunya entre 2010 i 2011. Sota aquest mateix format i direcció també porta a escena l’òpera La Canterina, de J. Haydn, el novembre de 2012 a Igualada. 

CARLES & SOFIA PIANO DUO 
Els Artistes Steinway Carles Lama i Sofia Cabruja són el duet català amb més projecció internacional. Considerats pel públic i la crítica com dos músics amb una innegable capacitat de commoure a l’es- pectador, el duet mostra també una espectacular sincronització i una comprensió mútua excepcional. La seva carrera internacional, des del 1987, els ha portat a actuar al Carnegie Hall (Nova York), el Kolarac Memorial Hall (Belgrad) o el Teatre Solís (Montevideo), entre d’altres. Compromesos sempre amb els problemes socials, el 2001 reben de mans de SAR la Infanta Margarita de Borbón, una distinció honorífica d’UNICEF per la seva labor humanitària. El 2012 funden el seu propi projecte solidari: Concerts4Good, Music on a Mission. 

DANIEL MESTRE, DIRECTOR 
Es forma a l’Escolania de Montserrat, als Conservatoris de Bada- lona, Barcelona, UAB, i al Konservatorium der Stadt Wien, on es gradua en direcció amb les màximes qualificacions. Dirigeix re- gularment el Cor, l’Orquestra de Cambra i l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior del Liceu i és el director musical de la seva Jove Companyia d’Òpera. Ha estat director titular del Cape Town Opera Chorus, Orquestra Simfònica Gèrminans, Coro de la Orquesta Ciudad de Granada i Cor Fòrum Vocal. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance