circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Clickània - Festival del Click de Playmobil

www.agendamontblanc.cat

La celebració de Clickània tornarà a convertir Montblanc en la capital catalana del món de Playmobil.

L'onzena edició del festival comença el divendres 12 i acaba el diumenge 21. 

Els dos propers caps de setmana Montblanc acollirà aficionats i col·leccionistes de Playmobil i moltes famílies interessades a passar moments únics en un entorn privilegiat. Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, arriba a l'onzena edició i tindrà una durada de cinc dies repartits en dos caps de setmana: 12, 13, i 14 d'octubre i 20 i 21 d'octubre.

Els horaris són molt amplis i cada dia estarà obert al públic de 10h a 20h. Els preus són populars i segueixen sent els dels darrers anys: nens fins a 6 anys, gratuït; infants entre 7 i 13 anys, 2€; i majors de 14 anys, 3€.

Qui visiti el festival podrà gaudir d'un ampli ventall d'activitats, repartides per diversos indrets del nucli històric de Montblanc, orientades a tot tipus de públic. A banda de carrers i places de la vila hi ha cinc espais a visitar: l'antiga església i el claustre de Sant Francesc, l'antiga església de l'hospital de Santa Magdalena, el Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre i, com a novetat enguany, el Museu del Pessebre de Catalunya.

Com cada any, a la nau central de l’antiga església i a les sales del claustre hi haurà l'exposició central de diorames temàtics. Els títols dels diorames són: Tot un món, La màgia victoriana, Egipte, Canadà: vida a les muntanyes, Àfrica, Ctchulhu s’alça de nou, La vida del samurai, Incendi forestal, Pessebre i una Escena de ciutat.

A més, en dues de les sales del claustre hi haurà la possibilitat d'aprendre a muntar diorames. A la sala polivalent es farà el taller de miniatures a càrrec de Carla Olivares, una activitat iniciada amb èxit l'any passat. A la sala de les Corts Catalanes també es repeteix l'exposició i demostració de maquetisme a càrrec de José Luis Cardós i Marc Romero.

El festival torna a proposar activitats pels carrers i places de la vila, de manera que el públic pot anar passejant i prenent part en tot allò que es va trobant.

La plaça de Sant Francesc serà el centre de les següents activitats: El dissabte 13 a la tarda, la IV Diada dels gegants i nanos centenaris de Montblanc; el dissabte 20 al migdia, vermut solidari de Projecte Julia's amb la voluntat de recaptar fons per la investigació de la malaltia Ataxia de Friedreich; i el diumenge 21 al migdia, la cercavila amb la Mulasseta, l'Aligot i el Drac petit acompanyats dels grallers de les colles.

Tots els dies de festival es podrà accedir als principals atractius monumentals de Montblanc. Al CIAR, Centre d'interpretació de l'Art Rupestre, hi haurà un diorama de la prehistòria i es podran contemplar les reproduccions de les pintures rupestres de les Muntanyes de Prades. Com cada any hi haurà la possibilitat de pujar a les torres de la muralla i caminar pel pas de ronda de 12h a 18h. I la novetat, serà l'accés al Museu del Pessebre, on hi haurà un diorama dedicat al pessebre i es podrà visitar aquest nou equipament cultural de la vila.

A l'antic hospital de Santa Magdalena, durant els dos caps de setmana, els visitants podran gaudir de l'exposició dels muntatges dels aficionats que participen en l'onzena edició del concurs de creació de diorames, tot un clàssic on hi prendran part més de mig centenar d'aficionats als clicks.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance