circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Gala nacional amb Dani Paolo, Mag Albert, Mag Luís Manuel i Nuel Galán

https://www.nuelgalan.com

Gala nacional presentada per Mago Kayto amb espectacles de Dani Paolo, Mag Albert, Mag Luís Manuel i Nuel Galán.

Dani Polo: Jove mag gallec que presenta un show diferent. Un jove que es guanya la vida venen parasols a la platja ens mostrarà el seu dia a dia. Un espectacle amb un ritme frenètic, ple d'acció, colorit i que t'atraparà ràpidament. Guanyador premi Nacional de màgia i primer premi Almussafes Mágico 2017. 

Mag Albert: El Mag Albert amb tan sols 21 anys i diversos premis artístics a la butxaca, és una de les joves realitats de la màgia actual del nostre país, on forma part de les millors programacions artístiques amb els seus números de màgia musical amb grans il•lusions, una de les disciplines més espectaculars de l'il•lusionisme. Les més de 130 actuacions anuals que realitza avalen la qualitat de les seves presentacions màgiques, que gaudeixen sempre d’un ritme dinàmic i elegant amb una posada en escena molt fresca i visual. 

Mag Luís Manuel: Il·lusionista granadí especialitzat en el fascinant art de la manipulació, on les seves mans doten de vida cartes, monedes o mocadors. L'afició per la màgia el va fer recórrer nombrosos festivals i congressos, on també va descobrir altres disciplines com el teatre, el mimo, malabars o clown. Després de més de 20 anys sobre els escenaris i amb nombrosos reconeixements,destacant el premi Frakson , al millor mag (2006) per la Sociedad de Ilusionismo (S.E.I), ens apropa un espectacle ple d'humor i il·lusió. 

Nuel Galán: Inquiet, apassionat, tenaç i divertit. Quatre adjectius per descriure a aquest jove mag. Multipremiat arreu d'Espanya, a destacar: Premi nacional de màgia a Espanya i França. Finalista programa de Tv1 Pura magia
El seu estil i professionalitat l'han portat a ser assesor creatiu ajudant a Antonio Díaz (El Mago Pop) a crear els seus jocs de màgia (Discovery Max) 
  • Sala Gran Casal Municipal

    Carrer de la Capella, 6

    Torredembarra

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance