circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Música, poesia i teatre a les nits d'estiu a la fresca a Montblanc

Circdelacultura

dilluns 25 de juliol de 2016

Imatge del cartell

L’Ajuntament de Montblanc i el Punt de Serveis Juvenils en col·laboració amb l’Associació Juvenil Barjaula han preparat un nou programa d’actuacions culturals per a aquest estiu.

Es duran a terme el 28 de juliol i el 4, 11, 14, i 18 d’agost a les 10 de la nit al claustre del centre cultural Anselm Turmeda i a diferents indrets de la vila. Per aquesta ocasió s’ha programat, música, poesia i teatre de diferent estils i gèneres. La primera actuació està prevista per dijous 28 de juliol serà una nit de música que anirà a càrrec del grup hongarès HolddalaNap Zenekar que es presentarà el seu últim treball. Un projecte liderat per Anna Gulash que recorre música d’arreu del món, poesia intensa que convida a la reflexió combinada amb música que deixa espai per a la improvisació i el joc.

Dijous 4 d’agost a les 22h al Centre Parroquial la companyia Teatràvid ens portarà Sexes. Una comèdia per a adults que destapa relacions humanes amb agilitat i sense cotilles, que exhibeix intimitats que caldria haver mantingut desades, perquè qui més qui menys té algun drap brut que demana silenci.  Sexes, una obra per riure, veure-s'hi i reflexionar. “Quan elles no hi són, de què parlen ells? Quan elles estan soles, què s’expliquen? I què fan ells i elles quan es troben, què es diuen? Amb un llenguatge fresc, de carrer i desemmascarat, el sexe deixa de ser un tabú per convertir-se en l’eix d’una història en què cada personatge esdevé un absolut protagonista.La natura ha dotat en Martí d’uns atributs que explota a casa amb la seva dona, la Isabel, i fora. Només té una prioritat: la seva pròpia persona, i només el sexe el defineix. La Isabel, a qui bàsicament l’uneix la garantia d’una vida solvent, és una dona sense cap maduresa emocional i una gran dosi d’ignorància amb un sol discurs obsessiu: el desig de ser mare.La seva amiga Cristina, segura i exitosa professionalment, escup paraules verinoses que no maten, retraten. Ella és el sentit comú, la veritat que no diu ningú altre. Fa anys que es va casar amb l’Albert, un indecís poc valent sotmès a la seva pròpia voluntat de consensuar-ho tot amb la Cristina i que ara viu corsecat per uns desitjos que fan trontollar els seus principis. I enmig de tots, la Maite, la ingènua sense equilibri intern que encadena cursos alternatius amb alternatives terapèutiques amb l’única finalitat de trobar-se. Una parella li aniria tan bé...”

El preu de l’entrada anticipada serà de 5€ i 10€ a taquilla. L’espectacle està adreçat a majors de 18 anys. Les entrades es podran adquirir anticipadament a partir de dilluns 25 de juliol a l’Oficina de Turisme.

La tercera activitat prevista serà dijous 11 d’agost a les 22h al claustre de Sant Francesc. Una nit de poesia, glosa, vi i estrelles a càrrec d’Alexandre Bonanit. L’activitat està adreçada a majors de 16 anys. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a joventut@montblanc.cat

Diumenge 14 d’agost l’associació juvenil Barjaula organitzada un vetllada de jazz al claustre de sant Francesc. A partir de les 7 tarda

L’última nit d’estiu serà dijous 18 d’agost a les 22h al Teatre de Casal Montblanquí i anirà a càrrec del Mag Marcel un jove mag guanyador de les últimes edicions del festival Màgicus.   

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance