circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cicle de "Chill-out amb els nostres cantautors" a la Biblioteca Pere Anguera de Reus

Circdelacultura

dilluns 1 d'agost de 2016

Aquest dilluns comença el cicle "Chill-out amb els nostres cantautors", que cada dilluns del mes d'agost portarà a la Biblioteca Pere Anguera una trobada amb un artista local que parlarà dels seus referents literaris i interpretarà diferents peces del seu repertori. Aquesta activitat s'emmarca en la programació d'estiu de les Biblioteques Municipals de Reus, que enguany han ampliat horaris i oferta durant el període estiuenc en coordinació amb l'altra biblioteca local, la del Centre de Lectura.

El cicle d'actuacions que s'inicia aquest dilluns a la Biblioteca Pere Anguera inclou els següents espectacles a partir de les 18:30 h:

Dilluns 1 d'agost: Fito Luri
Dilluns 8 d'agost: Silvio Álvarez
Dilluns 22 d'agost: Vadó
Dilluns 29 d'agost: Marta Garcia

Aquests artistes compartiran tertúlia amb el públic assistent i reflexionaran sobre els seus vincles i la seva experiència amb la literatura. La conversa es complementarà amb la interpretació de temes vinculats a les seves preferències i referents literaris. Aquesta proposta s'estrena aquest estiu a les biblioteques de Reus i els espais de la Biblioteca Pere Anguera serviran com a escenari d'aquesta original iniciativa.

Ampliació d'horaris i més activitats aquest estiu
Les Biblioteques Municipals de Reus, en coordinació amb la Biblioteca del Centre de Lectura, ofereixen durant aquest estiu nous horaris i activitats per garantir el servei a la ciutadania. Les tres biblioteques complementen els seus horaris i garanteixen l'accés a la lectura durant tota la setmana llevat dels dissabtes del mes d'agost.

El cicle “Biblioteques amb DO” (BCR) i la “Biblioteca Chill-out amb els nostres cantautors” (BPA) garanteixen propostes lúdiques les tardes de juliol i agost. A més d'aquests dos cicles també s'ha programat el cicle “Vols tenir una ment desperta? Vine a la biblioteca!”, que s'ofereix als dos equipaments municipals, així com el tradicional Joc de lectura de l'estiu que per primera vegada es fa a les tres biblioteques de Reus (Xavier Amorós, Pere Anguera i Centre de Lectura).

Joc de lectura de l'estiu 2016. ”S'ha llegit un crim”, amb llibres per a tots els públics. Hi ha dues modalitats: per infants fins a 12 anys i per a tots els públics que tenen la possibilitat de participar llegint i gravant un curt o un videolit de la novel·la negra que més els agradi. Aquesta activitat és compartida entre les tres biblioteques.

“Vols tenir una ment desperta?”
Dins aquest cicle s'inclouen les activitats següents:

“S’ha llegit un crim”. Les activitats del joc de lectura de l’estiu 2016. Divendres de juliol i agost a les 12:00 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós. Dijous de juliol i agost a les 18:30 h a la Biblioteca Pere Anguera.
“Un estiu de faula”. Dimarts de juliol i agost a les 18:30 h a la Biblioteca Pere Anguera: llibres i natura a càrrec de Pasdepardal.
“Viatgem amb Eduard Toda”. Dimecres de juliol i agost a les 18:30 h a la Biblioteca Pere Anguera: llibres, activitats i mapes a l’entorn d’Eduard Toda a càrrec d’Ans educació.

Horaris de les biblioteques
Els horaris de les biblioteques de Reus per als mesos d'estiu (del 30 de juny al 10 de setembre) s'han fixat d'aquesta manera:

Biblioteca Central Xavier Amorós: horari intensiu de matí de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30 h. Dilluns a la tarda de 17:00 a 20:00 h. 
Biblioteca Pere Anguera: horari de tarda de dilluns a dijous de 17:00 a 20:00 h
Biblioteca del Centre de Lectura: De dilluns a dissabte de 10:00 a 13:00 h. De dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 h. Dissabtes d’agost tancat.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance