circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Aquest dimarts arrenquen Les Nits Daurades de Salou amb la gran tronada

Circdelacultura

dilluns 8 d'agost de 2016

Aquest dimarts al vespre el Xalet Torremar, seu del Patronat de Turisme de Salou, serà un any més l’escenari de l’inici de la Festa Major d’estiu, les Nits Daurades. El pregoner convidat d’enguany és el Secretari General de la Presidència del Govern, Quim Nin, i l’hora d’inici del pregó –obert a tothom als jardins dels Xalet Torremar- serà les 20.30 hores. Consulta aquí tota la programació de les Nits Daurades.

Posteriorment al pregó, des del balcó del Patronat de Turisme s’encendrà la gran tronada d’inici de les festes  i seguidament –a partir de les 21.30h- actuaran al passeig Jaume I dins la nit del foc els Diables Maleïts, les Bruixes Latemó, el Xaloc, i la Morena de Salou. Per acabar el primer dia de la festa major, a les 22.30 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes la màgia dels musicals a càrrec de House of Illusion i l’actuació del mag Rodney James Piper tancarà l’inici de la primera jornada festiva.

Les festes continuaran l’endemà dimecres amb les Xic’s Daurades de 17 a 20h a la Plaça de la Província, l’actuació de la Xaranga Orkestra a les 20h al Passeig Jaume I i The Amy’s a partir de les 10.30 de la nit a la plaça de les Comunitats Autònomes on versionaran les millors cançons d’Amy Winehouse.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance