circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Els espectacles que s'avancen de la temporada de tardor dels Teatres de Tarragona

Circdelacultura

dimarts 6 de setembre de 2016

Joan Pera, Emma Vilarassau i Jordi Bosch seran alguns dels consagrats artistes que pujaran als escenaris de Tarragona durant aquesta tardor. També hi tindran cabuda l'òpera i espectacles infantils de nivell internacional.

Sota el lema Tornen les emocions! Teatres de Tarragona fa un avançament del que serà la programació de Tardor. Una cartellera amb diverses propostes, per a tots els públics i gustos. La nova temporada es presentarà durant el mes d’octubre. Un dels espectacles més destacats és el clàssic teatral L’Avar, de Molière, interpretat per un esplèndid Joan Pera que es recrea en un registre diferent del que ens té acostumats. Sota la direcció de Josep Maria Mestres, l’acompanyen a sobre l’escenari Manu Fullola, Júlia Barceló, Ricard Farré, Josep Minguell, Elena Tarrats, Manel Dueso, Òscar Castellví i Xavi Francés.

La temporada també acollirà la comèdia Caiguts del Cel, dirigida per Sergi Belbel. Emma Vilarassau i Jordi Bosch protagonitzen una de les comèdies més aclamades dels darrers anys. La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines de la parella (Anna Barrachina) i un peculiar veí (Àlex Casanovas) molt inquietant.

L’òpera també tindrà presència una vegada més al Teatre Tarragona amb el clàssic Don Giovanni, de l’autor Lorenzo Da Ponte i la música de Wolfgang Amadeus Mozart. La cita és el 20 de novembre i una vegada més la podrem gaudir de la mà de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Don Giovanni (el títol complet El llibertí castigat, o Don Giovanni) és una de les obres mestres de Mozart i forma part de l'anomenada trilogia  Lorenzo Da Ponte –les tres obres compostes per Mozart amb llibret de Lorenzo Da Ponte–, juntament amb Così fan tutte i Les noces de Fígaro.

Enguany, els teatres de Tarragona tornen a participar al festival El Més petit de tots’16, que se celebrarà simultàniament a onze ciutats catalanes entre els dies 5 i 20 de novembre. A Tarragona vindran dos espectacles internacionals  que han arrencat somriures arreu on han anat. D’una banda la dansa de la companyia holandesa Dansmakers Amsterdam, amb l’espectacle d’Ondersteboven (Capgirat) i d’altra banda, vinguts de Canadà, Des Mots d’la Dynamite ens portarà l’espectacle de titelles Là où j’habite (Allà on visc).

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance