circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'artista David Callau presenta 'Almar' a Tarragona, la seva nova exposició dedicada íntegrament al mar

Circdelacultura

dimecres 7 de setembre de 2016

L'artista cambrilenc David Callau presenta el proper 10 de setembre al Tinglado número 1 del Moll de Costa de Tarragona (20.30 h) 'Almar', la seva nova exposició dedicada íntegrament al mar. Callau, que en el darrer 2016 ha exposat les seves obres a països com Anglaterra, França, Alemanya i Rússia torna a casa per donar a conèixer el seu treball on el vidre ocupa la major part dels elements i permet transmetre la força, la quietud i la magnitud del mar en totes les seves variants.

L'exposició, que consta d'una trentena d'obres, anirà acompanyada de tot un seguit de videoprojeccions i un espectacle visual que explica el procés de creació de l'obra. Així, música, art i dansa formen aquest projecte transversal amb la figura de David Callau al capdavant.

La col·lecció 'Almar' és la plena inspiració dels mars recorreguts durant part del trajecte de la seva vida. De fet, el mar Mediterrani és el fil conductor però altres oceans visitats conformen i combinen el seguit de blaus, blancs verdosos i transparències que es poden veure a la seva obra. D'altra banda, la terra també hi està representada en forma d'escultura.

L'artista de Cambrils assegura que "és tot un repte poder exposar la seva obra a Tarragona i una satisfacció fer-ho en un espai tan gran i representatiu de la ciutat com és el Tinglado del Moll de Costa".

L'exposició romandrà oberta a la capital del tarragonès fins al 13 d'octubre, després viatjarà a Madrid i possiblement a Itàlia. De forma paral·lela, David Callau està treballant en altres projectes pel gran Teatre del Liceu de Barcelona i en diferents col·leccions privades.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance