circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arriba la IX Mostra d'Entitats de Cambrils

Circdelacultura

dimarts 13 de setembre de 2016

Enguany s’arriba a la novena edició mantenint l’èxit de participació, 60 entitats inscrites, i un programa d’actuacions molt potent i lluït

Reforçar els projectes associatius i propiciar les relacions entre les entitats per tirar endavant projectes conjunts són alguns dels objectius principals d’aquest esdeveniment

La riquesa del teixit associatiu de Cambrils es demostrarà un cop més aquest dissabte en la celebració de la IX Mostra d’Entitats de Cambrils. La regidoria de participació ciutadana organitza aquest esdeveniment que mobilitzarà una seixantena d’entitats que han organitzat un programa amb moltes activitats. Aquesta nova edició suposa la consolidació de la Mostra com a espai de referència per fer visible les entitats cambrilenques. Un gran aparador en el qual, les entitats donen a conèixer els seus projectes i que, alhora, propicia les relacions entre les pròpies entitats per tal de poder tirar endavant projectes conjunts.

La presentació d’aquest esdeveniment ha tingut lloc aquest matí al propi Parc del Pescador de Cambrils. La regidora de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana, Cooperació i Solidaritat, Ana López, acompanyada de representants de les associacions Càritas Sant Pere, Coqvinària, Mar i Muntanya, la Unió d’Escacs de Cambrils, l’Associació de Veïns Eixample Platja, i l’associació La Mar de Pintura, han presentat l’esdeveniment d’aquest any.

Des de les entitats han volgut destacar el valor que té la Mostra en tant que aparador de les seves activitats. De fet, tan les noves associacions que s’estrenen per primer cop a la Mostra d’Entitats, com aquelles que porten fer-ho des del primer dia, consideren que és molt important la participació en aquest acte.

Per la seva banda, la regidora s’ha fet ressò de la gran diversitat de les entitats de Cambrils que participaran en la Mostra: “aquest esdeveniment serà una oportunitat per totes elles per tal de visibilitzar la tasca que realitzen, i alhora, serà una forma de potenciar el treball conjunt i de millorar les xarxes de relacions entre elles”.

La Festa de les entitats

Més enllà dels objectius de donar visibilitat a la feina que realitzen les entitats i fer-los el reconeixement que mereixen, la Mostra esdevé també una Festa per les pròpies entitats. La Mostra, doncs, serveix per conversar amb les entitats i saber de primera mà en què se les pot ajudar des de l’Ajuntament i així planificar línies de treball a fer durant l’any.

Durant la jornada, els participants podran gaudir d’actuacions com ara:

una actuació de TITELLES destinades al públic infantil
XERRADES INFORMATIVES,
varies ACTUACIONS MÚSICALS
i també ESPECTACLES de BALL,
i dins dels estands de les entitats també es faran DEMOSTRACIONS i EXHIBICIONS de la seva feina

La IX Mostra d’Entitats en xifres

La Mostra d’Entitats comptarà amb la participació d’una seixantena d’associacions que es distribuiran en carpes per tot el Parc del Pescador.

L’horari de la Mostra és de les 17h a les 22h, tot i que la inauguració oficial serà a les 17.30h.

Les actuacions es realitzaran en els dos escenaris del Parc del Pescador.

Les entitats allarguem la Festa

El lema escollit enguany per la IX Mostra d’Entitats és “Les entitats allarguem la Festa”. De fet, la celebració s’ha volgut incloure un any més en el programa de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, això sí, donant-li més protagonisme, i per això, l’activitat no coincidirà amb cap altre activitat del programa. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance