circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'Auditori Josep Carreras acull la presentació de dos treballs discogràfics

Circdelacultura

dilluns 10 d'octubre de 2016

Aquesta setmana l’Auditori Josep Carreras serà el punt de trobada de dos presentacions de disc que aniran a càrrec de Nelsa Baró, el divendres 14 a les 21.30 h, i el grup Fràgil, diumenge 16 a les 19.30 h.

En primer lloc, la pianista Nelsa Baró presentarà el seu treball discogràfic “Espejos”, un viatge musical i humà molt personal. Nelsa Baró és una experimentada pianista que camina entre el jazz i la música moderna i la música cubana. És també la pianista habitual de la cantant Mayte Martín amb la que ha realitzat nombrosos concerts i gires per Espanya i Europa. 

La música reflecteix d'una manera directa i despulla l'ànima humana, i aquest treball discogràfic que presenta la Nelsa Baró parla d'això. Reflex d'emocions, sentiments, pensaments, i d'una forma de ser i viure, al llarg de 20 anys d'estada a Barcelona. La literatura, la dansa i les arts plàstiques han servit de font d'inspiració i estan presents en aquesta música, com un joc de “miralls en el Mirall”.

D’altra banda, el grup Fràgil presentarà el diumenge el seu disc Carosonada, amb un concert homenatge al mestre Renato Carosone i a la cançó napolitana que, de forma insòlita, ha esdevingut la banda sonora de l’univers pictòric de l’artista italiana Lucia Piangatelli. El que va ser un somni i ara una realitat, va néixer a Panamà sent un petit embrió a finals del 2011 com un projecte comú entre la pintora romana Lucia Piangatelli i el músic tarragoní Quim Miracle i ara, cinc anys més tard, veu la llum a l’AJC gràcies als músics i tècnics que ho han fet possible.

Aquest espectacle podria ser descrit com una exposició musicada o com un concert visual que ens transportarà a un món oníric que beu directament de la música napolitana, de l’art naïf, de la bossa nova, de la comèdia de l’art, o de la poètica de les imatges de la capital italiana, tot amb el regust peculiar de la mediterrània.

El grup Fràgil compta amb el contrabaix i la campana d’Anton Baixeras; la trompeta, el fiscorn, el violí i la percussió de Samuel García; la guitarra i la veu de Quim Miracle; el disseny i les projeccions de Josep M. Guillén i el tècnic de so i llums, Ricard Masjoan.

Les entrades als concerts es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance