circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

‘Qui té por de Virginia Woolf', dissabte al Teatre Auditori del Morell

Circdelacultura

divendres 14 d'octubre de 2016

 

La temporada de tardor del Teatre Auditori del Morell oferirà demà una interessant adaptació del clàssic ‘Qui té por de Virginia Woolf?’, obra d’Edward Albee i que arriba al teatre morellenc de la mà del Grup de Teatre de Vilaplana. Amb la direcció i adaptació a càrrec de Jaume Virgili, i amb Jordi Mateu, Maria Girona, Sergi Mestre i Ingrid Braña sobre l’escenari, el públic assistent s’endinsarà en la història d’un fracassat professor d'història, casat amb la filla del rector de la universitat. L'amor-odi que es tenen, barrejat amb un còctel d'alcohol, fa que la incomunicació de la parella i la rutina martial converteixi el que hauria de ser una vetllada agradable amb un nou professor i la seva dona, en un autèntic malson. 

Aquest espectacle té un preu únic de 3 euros, tant per a les entrades anticipades com per a aquelles que siguin adquirides a la mateixa taquilla abans de la representació. 

Aquesta proposta teatral s’emmarca en la temporada curta de teatre del Teatre Auditori del Morell que, de setembre a desembre, ofereix espectacles protagonitzats per diferents companyies de teatre amateur del nostre territori.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance