circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tarragona apropa la dansa i la música als infants de 0 a 5 anys

Circdelacultura

dilluns 31 d'octubre de 2016

Foto: El Festival M?s Petit de Tots

El proper diumenge 6 de novembre arrenca un any més El Festival Més Petit de Tots a la ciutat i dins la programació de Teatres de tardor. L’obra que es presentarà  en dues sessions,  a les 12 i a les 17h, al Teatre Tarragona és Ondersteboven (Capgirat),  que ens  portarà al món dels infants a través de la dansa i de la música. L’espectacle està recomanat per a infants d’1 a 5 anys.

L’altra proposta que arriba a la ciutat de la mà d’El Festival és Là où j’habite (Allà on visc), que tindrà lloc  al Teatre  Metropol el dia 19 de novembre també en dues sessions, a les 12 i a les 17h, on dos personatges de titelles es faran una sèrie de preguntes s’obre el cos, la casa, la ciutat i el planeta. El públic recomanat és de 2 a 5 anys.

El Festival Més Petit de Tots és un referent singular i únic  que mostra els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a la franja d'edat de 0 a 5 anys.  El Festival va ser creat fa dotze anys a Sabadell i és un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país. Enguany, la 12a edició del Festival se celebra a 11 ciutats i 14 teatres.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance