circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Descobrirem la casa de Pau Casals al Vendrell amb una visita teatralitzada per a tots els públics

Circdelacultura

dilluns 7 de novembre de 2016

Activitat del cicle "Petits Grans Genis"

Diumenge 13 de novembre s’ha organitzat l’experiència “Descobrim tots els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon”, una activitat que tindrà lloc a la platja de Sant Salvador del Vendrell, i que és la tercera cita del cicle per a famílies ‘Petits Grans Genis’ que la Ruta del Paisatge dels Genis celebra aquesta tardor.

L’activitat, que tindrà lloc al Museu Pau Casals de les 11.30 fins a les 13.15 hores, descobreix la història del barri marítim de Sant Salvador de la mà del Ramon, pescador, i la Maria, la minyona de la casa, i apropa a la vida més quotidiana de Pau Casals, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic.

La visita guiada teatralitzada que està pensada per a tots els públics, finalitza amb una copa de cava Jané Ventura als jardins del Museu.

El cost de l’activitat és de 3 euros per als nens i 5 euros per als adults.

Tots els participants a l’activitat entraran al sorteig de 2 Targetes Genials del Paisatge dels Genis, 2 visites guiades d’snorkel a la reserva Marina de la Masia Blanca i invitacions per gaudir dels circuits sobre els arbres a Diver Parc Lúdic.

A més, les famílies podran gaudir d’un descompte del 10% al restaurant del Museu Pau Casal així com de beneficis especials per als cicles de concerts a l’Auditori Pau Casals, de les visites guiades i tastos de vi que als cellers Avgvstvs Forum i Jané Ventura així com de les estades als allotjaments Mas Llagostera i l’Antiga, tots ells establiments col·laboradors del Paisatge dels Genis.

Les inscripcions són obertes al Museu Pau Casals, a la platja de Sant Salvador del Vendrell (al correu museu@paucasals.org  o al telèfon 977684276).

Cicle “Petits Grans Genis”

El cicle d’activitats de tardor per a famílies de la Ruta del Paisatge dels Genis seguirà amb l’activitat “Observem, escoltem i toquem en família” al Gaudí Centre que tindrà lloc dissabte19 de novembre a Reus.

Aquesta tardor la Ruta del Paisatge dels Genis celebra el cicle “Petits Grans Genis”, que es ha celebrat dues activitats el mes d’octubre, el dia 15 “Descobrim petits Picassos” a Horta de Sant Joan, i el 30 d’octubre “Experimentem en família amb Jocs Mironians” a Mont-roig Miami. El cicle consisteix en activitats especials en família que se celebren els mesos d’octubre i novembre als municipis de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que formen part de la Ruta, Reus, Mont-roig Miami, el Vendrell i Horta de Sant Joan

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance