circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Descobreix les claus de l'arquitectura d'Antoni Gaudí en família

Circdelacultura

dimecres 16 de novembre de 2016

Dissabte 19 de novembre tindrà lloc a Reus l’experiència “Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre!”, una activitat organitzada dins el cicle per a famílies ‘Petits Grans Genis’ que la Ruta del Paisatge dels Genis celebra aquesta tardor.

L’activitat, que tindrà lloc al Gaudí Centre a partir de les 12 hores, està destinada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica i per això s’han organitzat dos grups diferents, segons l’edat dels participants.

L’experiència per al grup de famílies amb nens d'entre 4 i 9 anys té com a objectius familiaritzar-se amb Antoni Gaudí, descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època, detectar textures, conèixer la seva professió i copsar l'estil Gaudí.

Acompanyats d'una monitora anirem descobrint els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí a partir de disfresses i fitxes didàctiques que trobarem repartides per tot el centre. D'aquesta manera, a través d'un joc d'empatia, coneixerem l'arquitecte, tot potenciant els aspectes més rellevants de la seva vida i obra.

Per la seva part, l’experiència dirigida a famílies amb nens majors de 10 anys se centrarà en donar a conèixer la vida i l'obra de Gaudí a través de l'esforç, constància i treball; reconèixer algunes de les activitats econòmiques a l'època de Gaudí; identificar els canvis en la vida de l'arquitecte; descobrir les característiquesde l'art de Gaudí en el context del Modernisme; apropar-se a les estructures arquitectòniques desenvolupades per Gaudí i conèixer l'arc catenari com innovació arquitectónica; distingir els materials constrictius utilitzats per Gaudí i conèixer els tipus de decoració dels seus edificis.

En aquest cas, el format de l'activitat és en Rally: un joc de preguntes i respostes mitjançant les quals les famílies descobriran de manera participativa la figura de Gaudí. Un recorregut pel Gaudí Centre per conèixer la vida, la genialitat de la seva obra i la capacitat de transformació que va tenir en l'arquitectura.

La família que finalitzi primer l'activitat i que tingui totes les respostes correctes serà la guanyadora d'un lot de productes de Reus.

El cost de l’activitat, per a tots dos grups, és de 4 euros tant per als nens i nenes com per als adults.

Totes les famílies participants rebran un petit record i un opuscle amb la informació dels  descomptes i/o obsequis que ofereixen els nostres restaurants col·laboradors de la Ruta del Paisatge dels Genis i una entrada 2x1 per visitar l'Institut Pere Mata el mateix dissabte per la tarda de 16h a 18h (La visita és amb audioguia i té una durada de 40 minuts).

A més, entre tots els participants es sortejarà un dinar al restaurant Vermuts Rofes de Reus per a dos adults i dos nens i dues targetes genials.

És imprescindible fer reserva prèvia. La data límit de la inscripció és divendres 18 de novembre i es pot realitzar al Gaudí Centre (al correu infoturisme@reus.cat o tel. 977 010 670).

Cicle “Petits Grans Genis”

L’activitat a Reus tanca el cicle d’activitats de tardor per a famílies de la Ruta del Paisatge dels Genis ‘Petis Grans Genis’, que ha tingut lloc els mesos d’octubre i novembre als municipis de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que formen part de la Ruta, Reus, Mont-roig Miami, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

El mes d’octubre van tenir lloc dues cites, el dia 15 “Descobrim petits Picassos” a Horta de Sant Joan, i el 30 “Experimentem en família ambJocs Mironians” a Mont-roig Miami. I el passat dia 13 de novembre s’ha celebrat “Descobrim tots els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon” al Vendrell. 

Per a més informació:

Oficina Tècnica (Eva Martínez) 977 394 871 i Comunicació (Meritxell Fuguet (977 394 868)

info@elpaisatgedelsgenis.cat - www.elpaisatgedelsgenis.cat

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance