circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

"L'estiueig", primera coproducció de La Gata Borda i TEBAC, s'estrena al Teatre Bartrina de Reus

Circdelacultura

dijous 17 de novembre de 2016

Les companyies reusenques La Gata Borda i Teatre Estable del Baix Camp (TEBAC) presenten el 3 i el 4 de desembre al Teatre Bartrina la seva primera producció conjunta, “L'estiueig” de Carlo Goldoni, una comèdia dirigida per Ester Cort que fa pujar a escena una dotzena d'actors i actrius que des de fa unes setmanes treballen en els assajos.

Amb la col·laboració del Consorci del Teatre Bartrina, aquesta coproducció és el primer projecte conjunt entre TEBAC, una de les companyies de teatre amateur més arrelades a Catalunya, i La Gata Borda, de creació més recent però amb una intensa activitat els darrers anys d'ençà de la seva creació.

Les dues entitats teatrals reusenques han escollit una història sobre la necessitat d'una família de mantenir les aparences socials malgrat la seva situació econòmica de fallida. Un text escrit al segle XVIII per Goldoni que, segons els seus intèrprets, “manté una vigència aclaparadora” i és “una gran comèdia amb un final amarg”.

Les representacions es portaran a terme el dissabte 3 de desembre (21:00 h) i el diumenge 4 de desembre (19:00 h). En el repartiment s'hi inclouen Josué Andreu, Mercè Bonet, Cristina Cabré, Sílvia Casals, Raquel Castaño, Edu Mejías, Carme Merlo, Pilar Olmos, David Pin, Quim Prats, Xavi Salvat, Ester Soronellas i Júlia Vila. L'escenografia va a càrrec de la també directora de l'espectacle, Ester Cort, la qual juntament amb Yvonne Márquez s'ocupa del disseny del vestuari.

Les entrades ja es troben a la venda a la taquilla del Teatre Bartrina (plaça del Teatre, 1) de dimarts a divendres, de 18:00 a 20:00 h o bé a través de www.teatrebartrina.cat a 12, 9 i 6 euros (anticipada) o bé a la taquilla el mateix dia de l'espectacle a 15, 12 i 9 euros.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance