circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La segona edició del cicle d'activitats en família "Petits Grans Genis" arribarà a la primavera

Circdelacultura

dilluns 28 de novembre de 2016

En aquest cicle d’activitats de la Ruta del Paisatge dels Genis hi ha hagut dibuixos, jocs, manualitats, teatre, premis, sortejos i àpats genials per difondre l’univers de Gaudí, Miró, Casals i Picasso entre grans i petits

Un total de 185 persones han participat a les quatre activitats per a famílies organitzades pels centres culturals de La Ruta del Paisatge dels Genis a Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Sant Joan durant els mesos d’octubre i novembre, per donar a conèixer d’una forma amena i divertida l’obra i la vida de quatre genis universals: Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

Les famílies amb nens i nenes dels 2 fins als 12 anys i amb ganes de gaudir d’activitats didàctiques i artístiques, s’han introduït a través de jocs en els universos creatius de Gaudí, Miró, Casals i Picasso. A més, els participants, procedents del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i Barcelona han aprofitat les jornades per descobrir els atractius turístics, culturals i gastronòmics de Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

Donada la bona acollida del cicle d’activitats per a famílies ‘Petits Grans Genis’, ja s’està treballant per programar-ne la propera edició la primavera de 2017.

El cicle va començar el 15 d’octubre amb l’activitat “Descobrim petits Picassos”, un concurs de dibuix per a nens i nenes organitzat pel Centre Picasso i que va tenir lloc a Horta de Sant Joan. La següent activitat “Experimentem en família amb jocs mironians” va consistir en un seguit de jocs amb elements mironians: trencaclosques, “tres en ratlla”, pintura de “caretes” de personatges mironians, etc. i que es van celebrar al Centre Miró a  Mont-roig Miami el 30 d’octubre

Ja el mes de novembre, la tercera cita va ser el dia 13 amb l’activitat “Visitem el Museu Pau Casals de la mà de la Maria, la minyona de la casa”, una visita teatralitzada al Vendrell. I el cicle es va cloure amb l’activitat “Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre!” a Reus el 19 de novembre, amb un joc d’empatia basat en disfresses, fitxes didàctiques i taller de trencadís per als més petits.

Aprendre i jugar ha tingut premi al cicle d’activitats de tardor en família “Petits Grans Genis” de La Ruta del Paisatge dels Genis. Les famílies han participat en sortejos de lots amb productes gastronòmics del territori, àpats genials, nits d’allotjament, activitats a la Masia Blanca i itineraris sobre els arbres al Vendrell; així com han pogut gaudir de descomptes en restaurants a tots els municipis de la ruta i entrades gratuïtes per visitar edificis emblemàtics del Modernisme de Reus; recompenses que han estat possibles gràcies a l’Agència Reus Promoció, Mont-roig Miami Turisme, Vendrell Turisme, l’Ajuntament d'Horta de Sant Joan i als establiments col·laboradors del Paisatge dels Genis.

Sobre el Paisatge dels Genis

El Paisatge dels Genis és una proposta turística per descobrir l'essència del paisatge de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que va inspirar l’obra i la personalitat dels quatre grans genis universals Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

És impulsat per Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Sant Joan, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, i gestionat per la Fundació Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance