circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Teatre Metropol de TGN acollirà una Gran gala màgica solidària

Circdelacultura

dilluns 5 de desembre de 2016

La Federació de Veïns Segle XXI i el Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona han organitzat conjuntament una gran gala màgica solidària per al proper 9 de desembre, a les 7 de la tarda, al Teatre Metropol. Els espectadors que vinguin a gaudir de l’espectacle, en comptes de pagar una entrada, hauran de portar un aliment que, després, un assistent social s’encarregarà de repartir entre les famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.

Aquesta gran gala comptarà amb la presència de la maga Amélie, que oferirà el seu número de màgia visual pel qual va ser mereixedora del Premi Nacional de Màgia; les enigmàtiques il·lusions amb tocs d’humor d’Eduard Juanola; els escapismes impossibles del sevillà Nano Márquez i la màgia original i espectacular, fusionada amb la comèdia, del tarragoní Mag Gerard.

El disseny del cartell de la gala màgica ha anat a càrrec de l’artista local Anduluplandu, que també ha col·laborat en aquest projecte perquè la màgia pugui arribar a qui més ho necessita.

La Federació de Veïns Segle XXI, que amb aquesta iniciativa ha volgut ajudar a famílies amb dificultats de la nostra ciutat està integrada per les associacions de veïns següents: Residencial Palau, Icomar, Del Carme, Centre, Riuclar, Port, Aqüeducte, Goya, Casc Antic i voltants, Circ Romà, Ciutat de Tarragona, Serrallo, Maria Cristina, Poblet, Sant Pere i Sant Pau, Tarraco, Tarragona 2 i Muralles Ponent. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance