circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cap de setmana carregat d'art jove vallenc

Circdelacultura

divendres 16 de desembre de 2016

Foto: Ajuntament de Valls

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre Valls viurà una jornada d'activitats i propostes per a potenciar els joves artistes i creadors locals, coincidint amb el mercat de Nadal de la ciutat. La jornada, que tindrà lloc a la plaça del Pati, engloba tres propostes diferents per tal que els joves creadors vallencs, de diferents disciplines artístiques, tinguin un espai de difusió, de promoció i de venda: el mercat d'Art Jove, la Ruta Labart i un escenari d'expressió artística.

El Mercat d'Art Jove, que enguany arriba a la seva quinzena edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels joves artistes creadors del territori. El mercat, com a novetat d'aquesta nova edició, tindrà una durada de dos dies, i se situarà a la plaça del Pati. Un total de 21 joves participaran d'aquesta nova edició en l'àmbit de la fotografia, la pintura, confecció tèxtil, bijuteria, decoració i altres creacions i manualitats diverses.

La segona proposta del cap de setmana que els visitants podran gaudir al Pati és la Mostra d'Artistes Locals: un escenari on joves de diferents disciplines com la música i la dansa, podran donar-se a conèixer i mostrar els seus treballs, espectacles o obres. Enguany, l'escenari comptarà amb la participació de: The Dagsivs i Little G-siv de l'Escola Infinity, Golden Step de l'Escola Adagi, Jaume Sanz, Elena Volpini, Maria Jacobs, Marina Vidal i DJ BeatsPaul.

Finalment, el dissabte 17 a la mateixa plaça del Pati tindrà lloc la inauguració de la segona edició de la Ruta Labart. La Ruta Labart és una proposta perquè els joves creadors puguin exposar en diferents espais de restauració de la ciutat les seves obres, en les disciplines de pintura, dibuix o fotografia. Les obres s'exhibiran des del dissabte 17 de desembre fins al 15 de gener de l'any vinent.

En l'edició de 2015, un total de 9 artistes de la ciutat van poder exposar les seves obres. Les creacions artístiques dels joves s'exhibiran al llarg d'un mes, creant així una ruta d'art local. En aquesta nova edició, es comptarà amb la participació de Marina Barberà Domingo (Pintura sobre roba), Albert Gironès López (Nom artístic: Miquel) (Multi disciplinar), Sílvia Ramal Porta (Il·lustració i pintura), Carles Cubos Serra (Fotografia), Natan Tarragó Terradellas (Pintura), Marc Trilla Güell (Fotografia), Alexandra Roig Cortés (Fotografia), Xavi Bonillo Rubio (Pintura) i Alex Pan Sanchez (Dibuix i Pintura)

Els espais col·laboradors d'enguany són Panigacci, K de Valls, Portal 22, Safareig, Hotel Class, Ca l'Àngel, Penya Barça, Hotel Felix i Copes & Tapes.

Amb aquesta proposta el servei de joventut vol oferir espais per a la difusió dels artistes locals, però també incentivar i potenciar la creació artística dels joves de la ciutat i fomentar el consum cultural i artístic de la població del municipi. Finalment, des del servei de Joventut es vol agrair a tots els artistes que desinteressadament han volgut participar en l’arrancada d’aquesta iniciativa, així com els locals de restauració de la ciutat que han acollit el projecte i les exposicions.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance