circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Un Joc de l'Oca per descobrir Europa (TGN)

Circdelacultura

dissabte 24 de desembre de 2016

Imatge: Europe Direct TGN

El Parc de Nadal de Tarragona està a punt d'obrir les seves portes i de mica en mica es van desvetllant alguns detalls que els més petits de la casa hi trobaran. Si en aquesta edició, la protagonista serà l'aigua de mar, també podem dir que el continent, en aquest cas europeu, no es vol perdre la cita.

I és que tots els qui ho vulguin podran jugar al famós Joc de l'Oca. Qui no s'ha passat tardes senceres saltant de casella en casella o caient al pou? Doncs bé, el Joc del parc de Nadal tindrà una peculiaritat. I és que la temàtica serà la de descobrir Europa. Sota el lema 'Tira el dau i descobreix Europa' és una iniciativa que va néixer el dia d'Europa, el passat 9 de maig de la mà de l'Oficina Europe Direct Tarragona.

Així, mentre els petits juguen podran descobrir, aprendre i conèixer per exemple, quin és el lema de la UE, quins van ser els països fundadors o a on està situat el parlament europeu. A més, totes les caselles et transporten en un viatge a les diferents capitals europees il·lustrades amb el seu símbol o imatge més característic. I canviarem la famosa frase de 'Oca a Oca y tiro porque me toca' per la de 'euro a euro he d'anar abans de tornar a tirar'

Es realitzaran partides cada dia, on els nens i nenes puguin jugar amb els seus pares, avis i tiets. La idea original del joc és de la Lleonera Comunicació i ha estat il·lustrat per Mariona Roig i Álvaro Altarejos.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance