circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Els Centres Cívics de Reus obren inscripcions amb una oferta de més de 170 cursos

Circdelacultura

dilluns 9 de gener de 2017

La xarxa de Centres Cívics municipals obre el 9 de gener el termini d’inscripcions a noves activitats previstes per al periode de gener a juny, amb un total de 177 cursos i tallers. El termini estarà obert fins que hi hagi places disponibles. La durada dels cursos, tret dels monogràfics, serà de 20 sessios, compreses entre el 23 de gener i el 19 de juny.

Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, afirma que “els Centres Cívics treballen per fomentar la cohesió i la participació ciutadania, i són un punt de referència i de trobada de la ciutat”.

La nova programació planteja ofertes d’àmbits tan diversos com les arts escèniques i musicals, les arts plàstiques i manuals, la cura del cos, la cura de la ment, els idiomes, els balls i danses, la gastronomia, la fotografia i la informàtica i les noves tecnologies. Activitats com el gospel, la guitarra, la restauració de mobles antics, el patchwork, els balls en línia, el country, el swing, les meditacions guiades, la gimnàstica hipopressiva, el ioga, el pilates, la zumba, la càmera reflex digital, la cuina japonesa, rebosteries, diferents nivells dels idiomes: alemany, anglès, italià, francès...

Destaquen com a novetats, els monogràfics d’Instagram o Twitter, com millorar el teu running, l’shatky dance, l’entrenament emocional o la iniciació al chalk paint.

La programació es pot consultar a http://centrescivics.reus.cat En el mateix web es pot formalitzar la inscripció, la qual també es pot fer presencialment a tots els centres cívics.

Butlleta participativa
El llibret amb la nova programació inclou una butlleta participativa, amb la qual la regidoria Participació, Ciutadania i Transparència vol conèixer el que més valora la ciutadania de l’oferta i allò que li agradaria trobar en un Centre Cívic.

Hi podran participar les persones majors de 16 anys. Els qui lliurin la butlleta omplerta entre el 9 i el 13 de gener entraran en un sortieg de 3 monogràfics de l’oferta de cursos i tallers.

Altres activitats

Exposicions: Cada mes es podrà visitar una exposició diferent en cada Centre Cívic: exposicions fotogràfiques, pictòriques, mostres diverses...
“El Síndic t’escolta”. El Síndic Municipal de Greuges de Reus traslladarà determinats dies la seva oficina als diferents centres cívics municipals per atendre els dubtes, les consultes i les propostes de la ciutadania.
Els Centres Cívics més a prop teu. La xarxa municipal ha programat visites guiades a tots els centres cívics per donar a conèixer els equipaments, els serveis que ofereixen i les entitats que hi tenen seu.
Quedem per fer un cafè? Espai poliglota de tertúlia en diferents idiomes sobre temes d’actualitat.
Espai Jove al Centre Cívic Llevant. Espai de reunió, tobada, consulta, estudi, xerrades, etc… per a joves d’entre 12 i 16 anys.
Tastet d’activitats. Iniciativa per provar i descobrir la programació que s’oferirà a la primavera.
Al voltant dels Centres Cívics: Racons per descobrir. Sortides guiades organitzades des del centres cívics a diferents indrets d’interès de la ciutat.
Connecta’t al català al Centre Cívic Mestral. Oferta de cursos i activitats del Centre de Normalització Lingüística.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance