circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La tercera edició del Festival de Lego de Montblanc se celebrarà els dies 17 i 18 de juny

Circdelacultura

dimarts 10 de gener de 2017

L'Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat el procés d'inscripció de dioramistes que prendran part en la tercera edició de Brickània, el festival de Lego de Montblanc.

A través del web www.brickania.cat els interessats poden descarregar les bases de participació i omplir un formulari per sol·licitar poder ser un dels encarregats de muntar els diorames que ompliran el recinte de Sant Francesc durant els dies 17 i 18 de juny.

Als dioramistes se'ls demana que justifiquin experiència en aquest tipus de muntatges, que proposin temes i que s'adaptin a les mides de diorames que suggereix l'organització.

El període d'inscripció es tancarà el 30 de gener i abans del 28 de febrer es comunicarà personalment quins han estat els dioramistes escollits per participar al primer dels quatre esdeveniments turístics que organitza l'Oficina de Turisme al llarg de l'any.

S'escolliran tretze dioramistes que hauran de fer propostes per poder omplir onze diorames de 2m x 2,40m i dos de 4m x 2,40 m. La tria dels dioramistes la fa un jurat qualificat ja que es tracta d'un concurs en el qual el premi és participar a Brickània i una quantitat en metàl·lic en funció de les dimensions del muntatge.

Al mes de març ja se sabrà la distribució dels diorames i els temes que protagonitzaran la tercera edició del festival. Respecte l'any passat es mantindrà un espai destacat per als diorames de Star Wars, en commemoració del 40è aniversari de l'estrena de la primera pel·lícula i coincidint amb l'estrena recent de la setena. És per això que el cartell del festival, presentat durant la celebració de Clickània, té com a protagonista un trooper.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance