circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'Enchanté!' obre aquest dissabte la nova temporada teatral del Morell

Circdelacultura

divendres 13 de gener de 2017

Imatge promocional de l'espectacle

El trio Divinas presentarà un musical ambientat en la Segona Guerra Mundial.

El Teatre Auditori del Morell estrenarà aquest dissabte, a les 21 hores, la programació corresponent a la nova temporada d’hivern i primavera, i ho farà amb el musical ‘Enchanté!’. Amb el trio Divinas sobre l’escenari, aquesta proposta teatral s’endinsa a la música europea de principis del segle XX. En concret, l’espectacle s’ambienta en el marc de la Segona Guerra Mundial, en una ciutat de París que és a punt de ser envaïda per les tropes alemanyes. Acompanyades per un pianista i un clarinetista, les veus de les Divinas relataran la història del petit Cafè Enchanté, punt de trobada d’artistes, bohemis, intel·lectuals i membres de la resistència francesa. 

D’aquesta manera es donarà el tret de sortida a una temporada cultural que portarà a l’escenari del Teatre Auditori del Morell un total de 9 propostes: música, teatre, espectacles familiars que podrà gaudir amb títols com “Les dones sàvies”, “L’electe”, “El comte Arnau”, “Vagas y maleantas”, “André y Dorine”, “Rhümia” i “Sota teràpia”, per acabar amb els espectacles de carrer de “Primaverart”. 

Aquest espectacle, recomanat per a majors de 14 anys, té una durada de 80 minuts i s’ofereix a un preu molt atractiu: 8 € l’entrada anticipada, i 10 euros la venda a taquilla, a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. 

Pel que fa a la resta d’espectacles, comptaran amb preus molt reduïts, ja que la voluntat de l’Ajuntament és acostar la cultura a tothom. En aquest sentit, els joves de fins a 18 anys poden accedir a cadascuna de les propostes per només 3 euros si compren l’entrada el mateix dia de l’espectacle, mentre que el públic adult pot fer-ho amb preus que oscil·len entre els 8 i els 12 euros, segons l’espectacle. 

En aquest sentit, cal recordar que la venda anticipada ja es troba en marxa, amb preus molt reduïts que oscil·len entre els 3 i els 8 euros, mentre que també es vendran localitats a taquilla, a partir d’una hora abans d’iniciar-se cada espectacle, amb preus entre els 5 i els 10 euros. 

Finalment, l’organització també posa a disposició del públic assistent un abonament que, per només 50 euros, dóna dret a gaudir de tots els espectacles.

Consulta aquí tota la programació del Teatre Auditori del Morell.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance