circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La creació contemporània, principal actiu de la programació del Convent de les Arts d'Alcover

Circdelacultura

dijous 19 de gener de 2017

Imatge promocional de les Dones S?vies

El Convent de les Arts d'Alcover ha presentat la programació estable hivern-primavera 2017 que tindrà lloc del 19 de febrer al 21 de maig amb un total de vuit propostes de diferents disclipines dirigides a tots els públics. A més, compta amb importants novetats com l’escola de l’espectador i la promoció per a joves CA jove!.

La música serà el principal actiu de les propostes d’aquesta temporada. Obrirà la temporada el Cor Jove de l’Orfeó Català que ens proposa un viatge a diversos indrets del món amb Postals & Souvenirs el 19 de febrer a les 19h. Gairebé un mes després, el 12 de març a les 19h, el Quartet Brossa i Judit Neddermann interpretaran Amors d’Estiu, un particular treball que combina Viatge d’hivern de Schubert amb versions de cançons pop-rock actuals. Amb motiu de la Setmana Santa, El 9 d’abril a les 19:30h, el vila-secà Cor de Cambra Femení Scherzo portarà a terme Mosaic de Músiques, un concert de caire espiritual amb obres de Guinovart i Toldrà, entre d’altres. Finalment, el 21 de maig a les 19h conjunt de flautes de bec Windu Quartet presentarà el seu concert Under Construction, una sorprenent proposta en diversos àmbits de la posada en escena.

Pel que fa a la programació de teatre comptarà amb dues propostes ben diferenciades. El teatre, la dansa, el playback... es fusionen en la brillant interpretació de Roberto G. Alonso a A mi no mes escribió Tennessee Williams, èxit de crítica de FiraTàrrega 2016 La cita serà el 26 de maig a les 19h. La segona de les propostes es tracta de la comèdia d’Enric Cambray i Ricard Farré Les dones sàvies, en una versió magistral del clàssic de Molière adaptada per tan sols dos actors que es podrà veure el 7 de maig a les 19h.

Són dues les propostes per a petits i grans de la programació, la primera de les quals arriba amb l’espectacle de titelles El ràpid de la Companyia B del vilabellenc Pep Boada el proper 26 de febrer a les 18h. La segona arribarà el dia abans de Sant Jordi, 22 d’abril a les 18h, amb Tut-turutut la princesa!, espectacle de la pallassa La Bleda.

Els espectacles que conformen la programació hivern-primavera 2017 estan inclosos en diversos abonaments: Música, Teatre, Petits i Grans i General, el qual aglutina les vuit propostes.

Principals Novetats

Aquest 2017 compta amb importants novetats: per una banda, es posa en marxa l’escola de l’espectador amb diferents activitats al voltant dels espectacles i destinades a diversos col·lectius: masterclass, xerrades, col·loquis... amb directors i artistes, que es realitzaran tan a escoles i instituts com al mateix Convent.

Per altra banda, les persones fins a 25 anys disposaran d’entrades per les propostes de teatre i música al preu de 5 euros amb la compra a taquilla. Aquesta inciativa que pretén facilitar l’accés als espectacles culturals als joves del territori s’ha batejat amb el nom de CA jove!

Espectacles Eventuals

A més de les vuit propostes que conformen aquesta nova programació, l’escenari del convent de les Arts acollirà tres propostes eventuals. El 28 de gener la companyia de teatre local La Resclosa portarà a escena, per darrera vegada, la comèdia El florido pensil. L’11 de març tindrà lloc el concert-intercanvi entre el Cor de cambra Mos Cantars i Les Veus d’Alcover. El 29 d’abril Premium Actors ens presenta Cabaret, el musical de Broadway.

Venda d’entrades

Les entrades anticipades es podran adquirir a la Casa de Cultura- Ca Cosme d'Alcover i a través del web: www.conventarts.cat.  El mateix dia de la funció també es poden comprar a taquilla, des d'una hora abans de l'espectacle. Els usuaris del Carnet del Convent de les Arts tindran preferència en la compra d'entrades i abonaments. A partir del dilluns 23 de gener s'obre la venda d'entrades als usuaris en general.

Per a més informació sobre les activitats del Convent de les Arts d'Alcover: www.conventarts.cat i a través de les xarxes socials habituals. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance