circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Roger Hodgson de Supertram, Ana Torroja i Jarabe de Palo acturan al Festival Internacional de Música de Cambrils

Circdelacultura

divendres 20 de gener de 2017

Roger Hodgon. Foto: www.rogerhodgson.com

El concert inaugural serà un tribut a Michael Jackson el 27 de juliol.

Roger Hodgson (fundador de Supertramp), Ana Torroja i Jarabe de Palo actuaran al 43è Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC). El director del festival, Antoni Mas, ha avançat avui els primers noms del cartell musical, en una roda de premsa on s’ha anunciat que l’empresa Publiolimpia tornarà a ser l’encarregada d’organitzar el festival, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’adjudicació del festival, per primera vegada a través d’un concurs públic, suposa que l’empresa adjudicatària assumeix els riscos econòmics, com en les edicions anteriors. D’aquesta manera, l’Ajuntament no ha de fer cap despesa econòmica i la seva col·laboració es limita a la cessió d’espais i el suport amb personal de la Brigada i la Policia Local.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha manifestat la seva satisfacció per poder celebrar una nova edició del FIMC, que s’ha convertit en un festival de referència pel seu emplaçament, la seva trajectòria i el nivell dels artistes que hi han passat. L’alcaldessa ha explicat que tenir un festival d’aquestes característiques és molt positiu per Cambrils pels mateixos cambrilencs i com a reclam turístic. Cal recordar que l’any passat es van vendre més de 23.000 entrades, a les que s’han de sumar les invitacions del concert inaugural gratuït i els convidats.

El FIMC se celebrarà del 27 de juliol al  12 d’agost al Parc del Pinaret i comptarà artistes de primera línia de diferents estils i tendències que abasten un ampli ventall de públics.

El dijous 27 d’agost el festival s’inaugurarà amb un concert de tribut a Michael Jackson que anirà per invitacions a través d’una entitat de Cambrils.

El diumenge 30 de juliol vindrà a Cambrils Jarabe de Palo, la banda liderada per Pau Donés que aquest desembre acaba d’estrenar la gira “50 palos” als Estats Units després d’una pausa per prescripció mèdica.

El dissabte 5 d’agost sonarà en directe Ana Torroja, una de les veus més conegudes del pop espanyol, que en el seu Tour Connexión recopila el millor de Mecano i algunes canóns inèdites.

L’últim concert confirmat és pel divendres 11 d’agost. Roger Hogson pujarà a l’escenari per fer-nos reviure els èxits de la mítica banda de rock progressiu Supertramp. La resta de la programació es farà pública en les properes setmanes.  

L’empresa Publiolimpia serà l’encarregada d’organitzar el festival, amb la col·laboració de l’Ajuntament. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance