circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

"El comte Arnau", la proposta teatral més familiar del Morell

Circdelacultura

dimecres 8 de febrer de 2017

El Morell es convertirà aquest 12 de febrer en el Ripollès del S. XV de la mà de l'apassionant llegenda del Comte Arnau, un espectacle per a tots els públics que explica una història fascinant, plena d'aventures, amor i tradició. Uns minuts abans de les 18h s'obriran les portes del Teatre-Auditori per acollir aquesta versió del Comte Arnau que pretén difondre la figura d'Arnau als espectadors a partir de 5 anys, una familiarització d'un mite ideada pel Teatre de l'Aurora, una sala igualadina independent que, en aquesta ocasió, ha comptat amb Joan Arqué a la direcció. 

Acompanyats de titelles, jocs d'ombres, música en viu i d'una gran força visual, tres trobadors conviden a grans i petits a descobrir una de les històries més conegudes de l'imaginari català. Amb aquest format innovador, "El comte Arnau" es va estrenar amb èxit a la Fira Mediterrània de Manresa 2015 i ja ha passat, entre d'altres, per Barcelona, Mataró, Terrassa o Girona. 

Seguint amb la filosofia de la cultura a l'abast de tothom, impulsada per la regidoria de Cultura, Festes i Joventut del Morell, "El comte Arnau" compta amb preu a l'abast de totes les butxaques: 5 euros l'entrada anticipada i 8 euros la venda a taquilla, a partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. En aquest sentit, cal recordar que els menors de 18 anys poden accedir a aquesta i a la resta de propostes de la programació per només 3 euros si compren l'entrada el mateix dia de l'espectacle. 

El “cavaller de fosca armadura condemnat a vagar eternament pels seus dominis cavalcant a llom d’un cavall en flames...” ha obtingut molt bona acollida i tot fa presagiar que El Morell no en serà una excepció. 

Espectacle: “El comte Arnau” 

Hora: 18.00 h 

Durada: 60’ 

Preu: 5€/8€ 

Espectacle recomanat per a tots els públics 

Consulta aquí tota la programació teatral del Morell.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance