circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Club de la Clàssica ofereix una nova sessió dedicada a Franz Liszt

Circdelacultura

dimarts 14 de febrer de 2017

El Club de la Clàssica arriba a l’equador de la seva sisena edició a Tarragona oferint xerrades gratuïtes que es complementen amb interpretacions en directe o enregistrades, amb l’objectiu de divulgar entre el públic l’obra dels millors compositors de piano de tots els temps.

Després de les sessions del mes de novembre i gener, demà dimecres, 15 de febrer, tindrà lloc una nova conferència. En aquesta ocasió, la Biblioteca Pública de Tarragona acollirà a partir de les 19.00 hores la xerrada Sonata de Liszt, paraules majors! en què Kiev Portella parlarà d’aquest autor i la seva obra. Liszt, compositor romàntic per excel·lència, serà interpretat pel gran EvgenyKissin en un enregistrament des del prestigiós Festival de Verbier als Alps de Suïssa, un certamen reservat a les figures més rellevants i selectes del món musical actual. El públic podrà assistir a la interpretació de tres obres d’aquest compositor com són la Sonata en si menor, Vall d’Obermann i el Vals de Schubert transcrit al piano per Liszt i anomenat Tarda a Viena.

Una iniciativa que acosta a tothom els millors compositors i intèrprets de piano

El Club de la Clàssica està organitzat pel Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona i les sessions van a càrrec del professor d’aquest centre, Kiev Portella. Les conferències tenen caràcter gratuït i són obertes a tothom als dos espais diferents de la ciutat on es realitzen: a la sala Xavier Gols del Conservatori, i a la Biblioteca Pública de Tarragona, entitat que col·labora amb aquesta iniciativa de caire divulgatiu.

Kiev Portella

Kiev Portella és, actualment, professor de l’Escola i Conservatori Professional de Música de Tarragona. Amb una sòlida trajectòria com a concertista per Espanya, Itàlia i Anglaterra, compagina les seves actuacions com a solista amb les de músic de cambra al costat d’importants noms del panorama actual de la música clàssica.

Properes conferències del Club de la Clàssica

Dimecres 22 de març a les 19.00 h al Conservatori (carrer Cavallers, 10)

Daniil Trifonov o el diable?

Dimecres 5 d’abril a les 19.00 h a la Biblioteca Pública de Tarragona

L’elegància de Mikhail Pletnev.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance