circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Salou organitza la festa del carnaval amb finalitats solidàries

Circdelacultura

dimecres 15 de febrer de 2017

El carnaval jove repartirà premis en vals de compra a establiments del municipi per import de 650 euros  

Les regidories d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Salou estan treballant en l’organització de la Festa de Carnaval 2017 que tindrà lloc el proper dissabte 25 de febrer amb novetats d’estacades. D’una banda, es manté la festa adreçada als infants però s’enceta una nova activitat adreçada als joves del municipi.

En aquest sentit, als voltants de les 20:30h i fins a les 22:30hs’ha muntat una festa disco per a menors 16 anys amb berenar (porció de pizza) per a tots els assistents que vinguin disfressats i a partir de les 23h enllaçarà amb una festa jove amb el DJ Moi Gregor i un concurs de disfresses, organitzat amb l’Associació Grup Esplai. Sota el lema ‘Per carnaval cada jove al festival’ es busca –com explicava el regidor de Joventut, Dani López “crear un nou espai, donant una oportunitat  al jovent per tal que no s’hagin de desplaçar a altres municipis per disfressar-se i encetar d’aquesta manera una nova tradició més enllà de la multitudinària sortida que van protagonitzar els joves durant el prop passat Cós Blanc”.

En el marc d’aquesta festa es lliuraran fins a 5 premis en vals per bescanviar a diferents botigues de Salou. Així, es premiarà amb 100 euros la millor disfressa individual; la millor parella obtindrà un xec de 150 euros; la millor posada en escena tindrà un premi també de 100 euros mentre que el millor grup s’endurà un val de 200 euros. El darrer dels premis que es concediran per part de l’organització serà a la disfressa més original amb 100 euros.

La festa Xic’s

D’altra banda, el mateix dissabte entre les 5 de la tarda i les vuit del vespre se celebra una nova edició del Carnaval Xic’S contra el Càncer Infantil, la tercera que es du a terme conjuntament amb l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí i coincidint amb el Dia Mundial del Càncer Infantil. La festa, que organitza la regidoria d’Infància, comptarà amb animació infantil, tallers i inflables. A més hi haurà el tradicional concurs de disfresses amb diferents premis en xecs per gastar en una botiga de Salou i que compten amb una dotació de 100 euros pel primer premi; un segon amb 75€ i un tercer amb 50€. La regidora de l’àrea, Julia Gómez, destacava que “estem davant d’una festa solidària que s’ha anat consolidant i que té una bona acollida al municipi”. Tots els actes tindran un preu simbòlic de 2€ que seran de donació a l’Associació Amadeu Pelegrí, qui els destinarà a l’Hospital de St. Joan i a la seva divisió d’investigació sobre el càncer infantil.

Aquells que vulguin participar a un o altre carnaval han de comprar l’entrada als punts de venda habilitats a tal efecte: el Punt d’Informació Juvenil (PIJ), l’espai d'Infància el Carrilet, les oficines del Teatre Auditori Salou, a més del Centre Òptic Salou i la llenceria Tati. Tots dos carnavals tindran lloc al pavelló Salou Centre.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance