circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Museu d'Alcover continua celebrant el 50è aniversari amb una exposició d'artistes locals

Circdelacultura

dimecres 15 de febrer de 2017

Aquarela Anton Catal?

El Museu d'Alcover continua celebrant el seu 50è aniversari (199amb una agenda d'actes que s'allargaran durant aquest 2017. La segona de les propostes arriba el proper 24 de febrer a les 19:30h amb la inauguració de l'exposició "Hem complert 50. Els artistes de casa” a càrrec d’alguns dels artistes protagonistes de l’exposició com Jordi Isern, Alba Figueras, Santi Cordón o Aleix Antillach.

Aquest acte permetrà recordar els artistes locals que han passat per aquest equipament i que han deixat la seva empremta. Dins de la secció “Descobrim les nostres col·leccions” s'inaugurarà una exposició retrospectiva de l’obra pictòrica i escultòrica molt singular. Es tracta d’un fons d’art que el museu ha anat nodrint amb les exposicions temporals que s’hi han organitzat durant dècades, amb l’objectiu principal de donar-los suport i difusió.

Des del Museu es vol incidir en la importància que ha tingut, i té encara, l'equipament com a espai cultural de promoció de la producció  artística local ja que pel museu han passat un bon grapat d’artistes. Alguns, durant dècades, van anar omplint a poc a poc les parets de l’antic museu i exposant-hi puntualment com ara Ignasi Vidal, Laureà Català, Elspeth Gleen, Josep Maria París, Josep María Quirós, Llorenç Sánchez Teixas, Lluís Granja Flix o Francisco Domingo Castellà. Altres, més joves, van trobar en el museu un dels primers llocs on donar a conèixer la seva obra al públic, entre els quals trobem  Jordi Isern, Anton Roca, Toni Torrell, Alba Figueras, Santi Cordón  o Aleix Antillach. Per altra banda, l’artista Anton Català és recordat de manera permanent en una exposició retrospectiva de la seva obra a l’espai que du el seu nom.  

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance