circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cinema, literatura i còmics per adults a Valls

Circdelacultura

dijous 16 de març de 2017

Foto: Ajuntament de Valls

La Biblioteca Carles Cardó de Valls ofereix aquesta primavera als seus usuaris un maridatge de literatura i cinema. L'objectiu és aprofundir en aquests dos gèneres que permeten transcendir de la realitat quotidiana i viure noves emocions a través de la lectura o la pantalla. 

Per aquesta raó s'ha organitzat una exposició a la planta baixa de la Biblioteca on es poden trobar un ventall de novel·les aparellades amb la pel·lícula que ha inspirat. D'aquesta manera els lectors poden endur-se en préstec els dos formats conjuntament, així com una guia de lectura, editada per la Biblioteca, que té l'objectiu d' orientar els usuaris en els diversos gèneres cinematogràfics.

Entre l'oferta de novel·les i pel·lícules hi ha disponibles grans clàssics que parlen de problemes fonamentals de l'ànima, relats que captiven, així com narracions actuals plenes de passió, aventura i misteri. 

Paral·lelament, també a la planta baixa de la Biblioteca s'ha instal·lat un expositor amb alguns dels exemplars més rellevants del còmic per adults. La fita és donar a conèixer la col·lecció de còmics que es poden consultar a la Carles Cardó amb més de 1.200 títols, 650 dels quals són per adults. La mostra coincideix amb la celebració del 35è Saló Internacional del Còmic que tindrà lloc a Barcelona entre el 30 de març i el 2 d'abril. 

Ambdues exposicions ja estan obertes a la Biblioteca Carles Cardó i hi restaran durant les properes setmanes. La biblioteca està oberta de dilluns a divendres de 9:30h a 20h i els dissabtes de 9:30h a 13h.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance