circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Salou Actiu torna aquesta primavera

Circdelacultura

dijous 23 de març de 2017

Tots aquells interessats en poder apuntar-se en algun dels cursos, activitats, visites i xerrades poden fer-ho a les oficines del departament de Cultura

Un any més, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i l'Antena del Coneixement de la URV al municipi presenten una nova edició del programa 'Salou Actiu'. La programació pretén compartir coneixements en diferents àmbits i oferir formació en camps com la informàtica; a més de diversos tipus de tallers i l’oferta de diversos recursos per a que les entitats del municipi en treguin partit. La regidora de l'àrea, Maria José Rodríguez, ha explicat que “volem oferir una oferta i una agenda plena d’activitats participatives i creatives”. A més, Rodríguez ha afegit que “l’oferta lúdica i cultural que s’ofereix en l’agenda pretén que els participants comparteixin i intercanviïn experiències, idees i coneixements”.

Pel que fa a les noves tecnologies hi ha cursos d'iniciació al programa Excel; així com la iniciació a internet; o a la informàtica; a més d'un curs sobre com desar informació al núvol. En un altre ordre de coses també trobem un ampli apartat d'oferta relativa a tallers de memòria per a la gent gran, balls en línea, taller de biodansa, iniciació al ganxet, curs de gralla, taller de bijuteria, la capseta de música, o com redactar cartes i correus electrònics; entre molts d’altres.

També s'han programat diverses excursions per tal de descobrir el nostre territori sota el nom de “visita al far de Salou”, “visita al camí de ronda”, i “visita a la torre del telègraf”.

Des de l’Antena del Coneixement de la URV també es proposa una visita guiada a Mas Calvó, el dissabte dia 3 de juny; o una visita a les Coves de l’Espluga de Francolí el dia 5 de maig. També duran a terme una visita a la vil.la romana de Centcelles i necròpolis romana de Tarragona, el dijous 18 de maig; i un taller de Snorkel el dissabte 17 de juny.

Inscripcions obertes

Pel que fa a les inscripcions als diversos tallers i activitats es podran cursar a la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Salou a partir del dilluns 27 de març i fins al dijous 30 de març per a persones empadronades a Salou. A partir del divendres 31 de març es podran inscriure totes aquelles persones que no estiguin empadronades al municipi. L’horari es de dilluns a divendres de 10 a 14h.

En el moment de fer la inscripció, és necessari aportar una fotocòpia del DNI, així com el full de la inscripció degudament omplert. Un cop passat el període d’inscripció i fins a l’inici del curs/taller, es podran realitzar inscripcions en cas de quedar places vacants.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance