circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Sota teràpia, traca final de la temporada teatral del Morell

Circdelacultura

dijous 30 de març de 2017

Imetge promocional

La comèdia arriba aquest dissabte al Morell després de triomfar a Barcelona, Madrid i Buenos Aires. 

Aquest proper dissabte, a les 21 hores, la temporada d’hivern i primavera del Teatre-Auditori arribarà al seu final i ho farà amb una comèdia d’alçada: “Sota teràpia”. Tres parelles entren desordenadament a la consulta de la seva psicòloga, toca sessió de teràpia de grup. No es coneixen entre ells i la primera sorpresa és que aquesta sessió es desenvoluparà sense l’assistència de la professional. És nit de divendres i per tant no hi ha pressa en acabar la sessió.

L'argentí Daniel Veronese dirigeix aquesta versió de "Sota teràpia", una comèdia sense treva, adaptada i traduïda al català per Edu Pericas. Dafnis Balduz, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera i Meritxell Huertas són l'elenc català d'aquesta obra que comença sota l'aparença d'un joc on s'intercanvien experiències personals, desitjos, somnis i frustracions. Els personatges, de mica en mica, van agafant confiança i parlaran més obertament dels seus conflictes, d'on sorgiran les veritats i les mentides. L'univers de la parella retratat de principi a fi, amb tres relacions a priori molt diferents, però amb un denominador comú: la dificultat per a encarrilar la seva convivència.

Aquesta obra s'insereix en la línia d'altres èxits teatrals com "El mètode Gronhölm" i "Toc, toc", amb una posada en escena àgil que no deixa baixar el ritme d’atenció i que evoluciona cap a un final inesperat i sorprenent. "Sota Teràpia" obre consulta i col·loca el seu divan al Teatre-Auditori del Morell. Per tal que la teràpia resulti efectiva als espectadors, mantindrem el secret professional... L'únic que ens resta dir és que aquesta comèdia parla de coses serioses, molt serioses.

Hora: 21.00 h

Durada: 75’

Preu: 10€/12€

Espectacle recomanat per a majors de 14 anys

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance