circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La companyia Xip Xap substitueix el Llepafils a Valls

Circdelacultura

divendres 7 d'abril de 2017

L’espectacle familiar que es representarà serà El llop i les 7 cabretes.

L’espectacle inicialment previst demà dissabte 8 d’abril al Teatre Principal de Valls,  Llepafils de la companyia Teatre al Detall, ha estat substituït pel muntatge El llop i les 7 cabretes de la companyia Xip Xap. L’accident patit per un dels components de Teatre al Detall ha motivat el canvi. Es mantenen tant l’horari de la representació, les 6 de la tarda, com els canals de venda.

Les persones que hagin comprat l'entrada pel Llepafils i no estiguin interessades en el nou espectacle, podran bescanviar les entrades pels diners corresponents a la taquilla del Teatre Principal tant avui divendres en l’horari habitual de venda com demà abans de la representació, de 5 a 6 de la tarda.

La companyia Xip Xap

Xip Xap és una de les companyies d’espectacles familiars més veteranes de Catalunya, amb més de trenta anys d'experiència damunt dels escenaris del país. El llop i les 7 cabretes és una adaptació amb titelles del conte tradicional dels germans Grimm, que conserva l'essència del clàssic introduint un punt d'ironia rural  a la versió original, dirigit per a nenes i nens dels 2 als 7 anys.

Xip Xap parteix del conte tradicional de Les set cabretes i el llop i l’explica tal com és per remarcar el protagonisme de la cabreta petita. Les situacions creades pel joc col·lectiu de les germanes i l’astúcia del llop per aconseguir “el botí” permeten un joc dramàtic divertit, en el qual, incorporen una reflexió sobre la cultura agrícola i ramadera dels pobles de muntanya.

A més, els més petits podran gaudir des de mitja hora abans d’un dels atractius previs al vestíbul del Teatre Principal. La temporada familiar ha estrenat una nova iniciativa de l’Escola de l’Espectador dels Teatres de Valls que precisament s’hi podrà tastar. Es tracta d’“El racó dels petits inquiets”, que ofereix cada tarda d’espectacle familiar, mitja hora abans que comenci la funció, la possibilitat de llegir contes i deixar-se endur per la imaginació, en una proposta creada per als més petits de la casa.

Els canals de venda de l’espectacle són on line a través de www.ticketea.com les 24 hores, el telefònic a través del número 902 044 226 de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15, i finalment la presencial a les taquilles centrals del Teatre Principal, avui divendres de 12 a 13.30 h. Dissabte dia 8 d’abril les taquilles obriran a les 17 h, una hora abans de l’inici de la funció. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance