circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Descobreix la 'Mar de Sons i Vi' al Museu Pau Casals del Vendrell

Circdelacultura

dilluns 10 d'abril de 2017

La nova proposta consisteix en una visita guiada al museu i un tast de vins de la DO Penedès als jardins de la Vil·la Casals, maridat amb el so del violoncel, en un marc incomparable davant del Mar Mediterrani.  

Coincidint amb la Setmana Santa, el Museu Pau Casals presenta una nova activitat que sota el títol “Mar de Sons i Vi. Una experiència per als sentits!” pretén fer emocionar el visitant amb la història i la música de Pau Casals. Una activitat que comença amb la visita guiada a la seva casa d’estiueig a la platja de Sant Salvador i acaba al jardí del museu fent un tast de vins DO Penedès dels cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura, tot escoltant una petita audició de violoncel, instrument icona del músic català.

L’activitat s’estrenarà el proper diumenge de Pasqua, dia 16 d’abril a les 12h del migdia, durarà 1 hora i 45 minuts i tindrà un cost de 12€ els adults i 8€ els nens (amb tast de most enlloc de vi).

Una proposta doncs, per aprofitar un dels últims dies festius de la Setmana Santa per visitar la Vil·la Casals i el seu magnífic jardí, tot degustant els vins del territori i amb el mar i el so del violoncel, de fons.

Cal de tenir en compte que les places són limitades i que s’ha de fer reserva prèvia trucant al Museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance