circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Morell s'omplirà de teatre i música al carrer durant el cap de setmana de Sant Jordi

Circdelacultura

dimarts 11 d'abril de 2017

L'Ajuntament del Morell ha presentat la programació i la nova imatge del PrimaverArt, la mostra d'arts escèniques a peu de carrer del Morell que preveu omplir del 21 al 23 d'abril l'espai públic de la vila amb teatre, circ i música per a tots els públics. Consulta aquí tota la programació.

Al jardí de l'Ajuntament del Morell, el regidor d'Hisenda, Governació, Comunicació i Protecció Civil, Eloi Calbet, juntament amb els tècnics de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut han presentat públicament un total de 15 quinze propostes. Després de l'èxit d'assistència de la temporada de’hivern-primavera al Teatre-Auditori, per on han passat gairebé unes 2.000 persones, regidor i tècnics han volgut destacar que la totalitat dels espectacles del PrimaverArt són gratuïts, donant sentit a la seva aposta de programar cultura a l'abast de tothom.

Els plats forts de la mostra estan repartits durant els tres dies de celebració de la mateixa, alguns dels quals compten amb un ampli reconeixement. “Nàufrags”, que ha estat considerat el millor espectacle de carrer als Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika 2016; “Rats”, que ha rebut el reconeixement de millor espectacle de carrer a la Fira Titelles 2015; o “Càntut”, que ha rebut el premi Enderrock millor disc folk 2016 segons la crítica i el premi Teresa Rebull Fira Mediterrània 2016. A més, el PrimaverArt comptarà amb estrenes i novetats com “Lurrak”, un espectacle de circ contemporani que combina teatre, música i circ, el qual s'estrenarà per primer cop a Catalunya, o les propostes de microteatre que presenten el col·lectiu de Les Artistes Locals de Reus. Per respectar la continuïtat de les dues darreres edicions, el PrimaverArt acabarà amb “L'Estiueig”, una proposta de Commedia dell'Arte del dramaturg Carlo Goldoni.

Cal destacar que, enguany, el PrimaverArt es presenta amb una nova imatge gràfica realitzada per un equip de dissenyadors morellencs. El logotip és una cadira unida per punts que simbolitzen els nexes d'unió dels espais públics de la vila amb el teatre, el circ i la música, cadascun representat per un color diferent: blau, groc i vermell, respectivament.

A més, la imatge de la mostra d'enguany compta amb les il·lustracions de la Berta Artigal, una jove il·lustradora vallenca, que podreu trobar tant als cartells com al llibret de programació del PrimaverArt.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance