circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Alcover celebrarà Sant Jordi amb un nou gegant bandoler

Circdelacultura

dilluns 17 d'abril de 2017

Imatge d'arxiu d'un dels espectacles de Sant Jordi a Alcover

Del 15 al 23 d'abril s'han programat una quinzena d'actes per a tots els públics amb motiu de la diada de Sant Jordi a Alcover. Destaquen les tradicionals parades de llibres i roses i enguany, com a novetat, es presenta un nou gegant bandoler.

Els actes previs donaran el tret de sortida aquest dissabte 15 d'abril, amb la presentació, a càrrec de Salvador Balcells del llibre d'Anna Maria Villalonga El somriure de Darwin (12:30-Museu Alcover) organitzat per Solidaritat Catalana d'Alcover.

Dijous 20 d'abril s'exposarà una altra publicació, serà el torn del llibre Molts granets de sorra. Un llibre d`idees per canviar el món, provades a Catalunya  de l’escriptora  Liz Castro (20h- Museu Alcover) que comptarà amb la seva presència. Organitza: ANC d'Alcover.

Divendres 21 d’abril a les 18h, la sala de Plens de l'Ajuntament d'Alcover acollirà la presentació de la publicació El Jurament de M. Àngels Vàsquez. Organitza: Col·lectiu de Dones d'Alcover. A les 20h, a Ca Cosme, serà el torn del llibre Arqueologia i Patrimoni Industrial a les comarques de Tarragona a càrrec de Francesc Murillo i Sònia Vaquer, dos dels autors del llibre, i concretament autors del capítol dedicat als molins del Glorieta.
Organitza: ERC Alcover.

Dissabte 22 a la tarda, arribarà l'espectacle familiar Tut-turutut la princesa! de la companyia La Bleda. (18h- Convent de les Arts). Preu 6€ i 4€ amb el carnet del CA. Organitza: regidoria de cultura.

La festivitat de Sant Jordi, diumenge 23 d'abril, vindrà marcada per la tradicional venda de llibres i roses a la Plaça Nova de la vila durant tota la jornada. A més, de 10:00 a 12:30h, aquest mateix escenari serà el protagonista del taller de màscares, mural i photocall organitzat pels pares i mares col·laboradors de la Llar d'Infants Xiu Xiu d'Alcover.  Tot seguit es farà el bateig del nou gegant bandoler que farà un recorregut des de l'Església Nova fins a la plaça Nova. Organitza: Associació de Gegants i Grallers d'Alcover.

A la tarda hi haurà coca amb xocolata per la mainada i el conta-contes
El drac del riu de la Cia. Dinsdungat (17h- plaça Nova). A les 18h, la sala de Plens de l'Ajuntament acollirà la presentació de Cabaret El Musical de la companyia local Premium Actors. A continuació, a la plaça Nova, es gaudirà d'un tastet de l'espectacle. A les 19h, es celebrarà la Diada Castellera de Sant Jordi amb els Xiquets d'Alcover i els Castellers de la Il·lusió, com a colla convidada.

Com a acte posterior a Sant Jordi, diumenge 30 d'abril, destaca l'entrega de premis del XV Concurs de Sant Jordi de la Biblioteca Municipal d'Alcover (12:00h- Museu Alcover).

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance