circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Nombroses activitats culturals i literàries es preparen per la diada de Sant Jordi a Salou

Circdelacultura

dimarts 18 d'abril de 2017

Imatge del cartell de Sant Jordi a Salou

Durant tot el dia l'activitat se centrarà al Passeig Jaume I, a l’alçada del Club Nàutic

Com a gran novetat d’enguany cal destacar el canvi d’ubicació, que per primera vegada es situarà al Passeig Jaume I, a l’alçada del Club Nàutic. La regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, ha explicat que “aprofitant que aquest any coincideix en cap de setmana, hem volgut canviar d’ubicació i obrir-ho més al públic aprofitant un espai emblemàtic com es el Passeig Jaume I del nostre municipi”.

Per escalfar motors, demà dimecres, tindrà lloc la Trobada del Club de Lectura de Salou, per parlar de la novel.la “El Pont dels jueus de Martí Gironell” a partir de les 18h a la biblioteca municipal. D’altra banda, serà dissabte 22 d’abril quan se celebrarà la Festa dels contes i la Lectura a la biblioteca municipal a partir de les 11 hores.

L’esperat dia de Sant Jordi, i tal i com marca la tradició, es vendran roses i llibres al Passeig Jaume I, a l’alçada del Club Nàutic. A més, durant tot el dia hi haurà un estand a càrrec del Club Xic’s de Salou on els nens i nenes podran pintar, retallar, dibuixar i gaudir de la companyia del Rocky i la Confetina a partir de les 9 del matí. A les 11h gaudirem de la cercavila dels Diables Maleïts, les Bruixes “Latemó” i la Morena de Salou, els quals sortiran a l’alçada de la Font Lluminosa i fins a les Fonts Cibernètiques. Tot seguit, a les 12h, actuació del Ball de Bastons i la Mulassa de Salou al Passeig Jaume I. A partir de les 12.30 hores, es podrà degustar un vermut popular a càrrec de Vermouth De Muller al mateix passeig.

A les 17h començarà l’espectacle musical familiar “Animació amb Set de So”, una tarda de Sant Jordi amb molt de ritme. Tot seguit, a les 18h, podrem gaudir de l’actuació del Ball d’Espases i els Nanos de Salou. Per finalitzar la jornada a les 18.30 hores l’Associació Salou Teatre Grup Okupa ens oferiran l’obra “L’increïble història de Sant Jordi”, on els més petits gaudiran de la llegenda.

Enguany s’espera una jornada plena d’activitats i dinamisme des de primera hora del matí. Per posar punt i final a aquesta diada, el dimecres 26 a partir de les 18h, el Teatre Auditori de Salou acollirà el Concert de Primavera, a càrrec dels més petits de l’EMMS i els cors d’Aprenentatge Bàsic, el Cor Infantil, el Cor Mitjà i el cor de Mares i Pares de l’EMMS. El mateix dimecres, a les 18.30h, la biblioteca Pública Municipal oferirà un espectacle literari en homenatge a l’escriptora Maria Aurèlia Capmany. Ja a les 19.30h, la sala Xavier Turull acollirà el concert de les grans agrupacions de l’EMMS a càrrec de la Banda, l’Orquestra de Corda, l’Orquestra de Guitarres i el Cor Duorum. Com a tancament el dissabte 29 d’abril a partir de les 12h, la Biblioteca Municipal acollirà teatre amb titelles i de propina joc d’endevinalles.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance