Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

La prestigiosa clarinetista Sabine Meyer, en concert amb l'Orquestra Camera Musicae a Vila-seca

dijous 20 d'abril de 2017 Circ de la Cultura

Aquest divendres 21 d’abril a les 21.30 h, Sabine Meyer i l’Orquestra Camera Musicae oferiran un concert de gran format a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Referent i inspiració a parts iguals per a generacions de clarinetistes i, per extensió, d’instrumentistes de vent fusta, l’artista alemanya Sabine Meyer és la convidada d’excepció de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona.

Meyer festejarà al costat dels músics i del públic la setmana de Sant Jordi amb un concert on sonarà una de les melodies més cèlebres escrites per a aquest instrument solista: el concert per a clarinet i orquestra en La major de Mozart, un exercici de pulcritud i bellesa màximes que Meyer aborda des de la maduresa interpretativa que s’explicita, en el seu cas, especialment sàvia i generosa.

Molt centrada en la música de cambra, Meyer és la convidada d’un programa que es completa amb la serenata per a orquestra de cordes en Do major de Txaikovski. En paraules del director de l’orquestra, Tomàs Grau, aquest últim és ‘un compositor molt del nostre gust i amb el qual ens sentim especialment còmodes’.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

El programa que interpretaran serà el següent:

Concert per a clarinet i orquestra en La major, KV 622 de Mozart

Allegro

Adagio

Rondo

 

Serenata per a orquestra de cordes en Do major, op. 48 de Txaikovski

Pezzo in forma di sonatina. Andante non troppo – Allegro moderato

Valse. Moderato. Tempo di Valse

Elegia. Larghetto elegiaco

Finale. Andante – Allegro con spirito

 

 

Publicat per Circ de la Cultura el dijous 20 d'abril de 2017 a les 0:00:00 h.