circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arnau i Clara Colom portaran al Minipop de TGN un espectacle de titelles i música en directe

Circdelacultura

dilluns 1 de maig de 2017

Matito obrirà la programació del 4 de juny (11:30h) al passeig de les Palmeres

Matito arribarà diumenge 4 de juny al Minipop amb l’objectiu de fer-nos xalar. Aquest espectacle de titelles i música en directe amb veu i acordió obrirà l’últim dia de festival i ens tornarà a carregar d’energia i, sobretot, d’alegria.

Resulta que el que li agrada més al nostre protagonista, el Matito, és no fer res.  Però cada cop que intenta no fer res li passa alguna cosa que el desvia del seu objectiu: apareix un gos, el guarda d’ordre públic el condemna per saltar-se la llei, el Sr. Pasqual li fa traginar sacs, es transforma en dimoni, s’enfronta amb la mort i s’enamora de la Cinteta.

La simpatia i els moviments de Matito ens atraparan des del principi. Vital, mandrós, trapella i rebel, ens farà descobrir des d’una vella mig bruixa a un encarregat que sembla un dimoni! Intentarà meravellar-nos amb el seu peculiar humorisme, però la mandra pot més que ell i sempre pensa en no fer res!

Darrera de tots aquests personatges s’hi amaga el titellaire cambrilenc Arnau Colom, un actor especialitzat en teatre de gest, titelles i objectes amb una trajectòria impressionat. No només és l’encarregat de fer moure i parlar les set titelles sinó que també és el creador de l’espectacle i el constructor de les titelles.

A l’altra banda del teatret ambulant, a l’acordió i la veu hi ha la Clara Colom, membre del grup tarragoní Roba Estesa i del grup ebrenc Los Sirgadors.

El disseny i confecció del vestuari ha anat a càrrec de Núria Subietas, que serà dins del recinte del Minipop amb els seus vestits de teixits naturals i sostenibles, amb acabats exquisits fets a mà.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance