circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La 30a Setmana Medieval s'acomiada amb gran èxit de públic

Circdelacultura

dimarts 2 de maig de 2017

Imatge de La Llegenda. Foto: Cedida per La Setmana Medieval

L'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc valora molt positivament la trentena Setmana Medieval, que va començar el passat 21 d'abril i es va cloure ahir al vespre.

Durant els dos caps de setmana, la festa ha rebut milers de visitants, més repartits durant aquest darrer a causa dels tres dies festius. Malgrat que la pluja del passat cap de setmana va obligar a suspendre alguns espectacles nocturns, la gran afluència de públic s'ha constatat al carrer, als establiments de restauració, tavernes i espectacles. El president de l'Associació Medieval, Joan López, afirma: “El trentè aniversari ens ha permès mirar i reviure el passat, però és un punt i seguit. Mantenim la mirada en el futur, amb el relleu generacional garantit, i amb el constant afany de renovació que caracteritza la festa”.

En aquest sentit i per primer cop, les prop de 3.000 entrades per veure les dues sessions de la representació de la Llegenda de Sant Jordi, el 22 d'abril, es van esgotar. S'hi ha estrenat el nou drac de l'entitat, amb 8,5 metres de llarg un dels més grans de Catalunya, que ha estat un dels grans protagonistes d'aquesta Setmana Medieval. Les expectatives per veure'l i poder-s'hi fotografiar van fer decidir l'exposició del drac durant tot el segon cap de setmana, amb gran èxit de públic. També es van esgotar les entrades pel Sopar Medieval, que amb 400 assistents ha batut el rècord històric. L'aposta de l'Associació Medieval pels espectacles de petit format i la música en directe també ha estat reeixida, amb una ampliació de l'oferta que s'ha traduït en 26 actes d'aquest tipus, repartits per diferents espais de Montblanc.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance