circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Els nadons trepitgen el Principal de Valls dissabte

Circdelacultura

dijous 4 de maig de 2017

Foto: www.imaginart.cat

Una funció matinal i dues de tarda configuren l’oferta de la companyia Imaginart

La temporada familiar dels Teatres de Valls arriba al final del primer semestre d’enguany amb un espectacle  adreçat als nadons i a nenes i nens fins a tres anys. El proper dissabte 6 de maig en una funció matinal i dues de tarda podran trepitjar l’escenari del Teatre Principal amb la companyia Imaginart i l’espectacle Planeta KA.

Els Teatres de Valls continuen la seva aposta per oferir espectacles també per a les nenes i nens més petits de les famílies. Ho faran aquest dissabte amb la companyia Imaginart amb l’espectacle Planeta KA, que convertiran l’escenari del Teatre Principal en un territori muntanyós de colors i textures suaus, amb cràters, coves i racons que amaguen sorpreses. Un explorador s'avança en el descobriment d'aquesta terra misteriosa. Recorre els relleus, ressegueix els contorns i convida als nens i nenes a seguir-lo.   L’espectacle brinda un moment privilegiat de descoberta del seu entorn per als més menuts: textures diverses, terres irregulars, coves i espais secrets, pendents per escalar o per on deixar-se caure, efectes sonors i visuals que s'activen amb la seva presència...

L’espectacle es basa en una idea i direcció de Jordi Colominas, exdirector de la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega, amb direcció artística de Carles Porta, coreografia de Iera Delp,  interpretació de Neus Canalias, composició musical i ambients sonors de Josep Maria Baldomà de Baldomusic, disseny d’il·luminació de Miki Arbizu de StageLab, efectes sonors i visuals de Sergio Sisqués de StageLab, i amb  l’escenografia signada per Teresa Ortega i Juan Manuel Recio de la companyia La Baldufa.

Imaginart és una empresa que crea, produeix i distribueix espectacles singulars per a tots els públics, especialment per a l’infantil. Gesta produccions pròpies creades amb un equip de col·laboradors infatigable, imaginatiu, apassionat; realitza encàrrecs i coproduccions amb els principals teatres del país; fa col·laboracions amb companyies europees de referència i també les internacionalitza, per arribar molt més lluny. Imaginart també dirigeix i/o produeix festivals d’arts escèniques, amb exigència i rigor, sempre apostant per la singularitat.

Exposició circense

En aquesta ocasió, el vestíbul també comptarà amb un segon pol d’atracció, protagonitzat per l’exposició «Papers de circ», comissariada pel Professor Karoli, un destacat col·leccionista circense. La mostra ofereix una panoràmica general de les arts de la pista i, especialment, de tot allò relacionat amb la publicitat i la promoció d’artistes, empreses o espectacles. Recull una àmplia mostra de postals, programes de mà, segells, revistes, targetes de visita, cromos, pintures i programes de cinema en un conjunt que, sense pretendre ser exhaustiu, explicita abastament la iconografia i els codis característics d’una art escènica que ha estat influenciada per les diverses tendències de les arts plàstiques dels segles XIX i XX.

Les funcions de Planeta KA seran a les 11.30, 17 i 18 h del proper dissabte. Els canals de venda de l’espectacle són on line a través de www.ticketea.com les 24 hores, el telefònic a través del número 902 044 226 de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15, i finalment la presencial a les taquilles centrals del Teatre Principal divendres de 12 a 13.30 h. Dissabte les taquilles obriran a les 10.30 h, una hora abans de l’inici de la primera de les tres funcions.

Més informació:

www.imaginart.cat

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance