Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

Gertrudis i David Carabén tornen a TGN amb un concert gratuït

dilluns 08 de maig de 2017 Circ de la Cultura

El Festival Sota La Palmera ja té el cartell d’artistes de l’edició d’enguany. De l’1 de juliol al 5 d’agost passaran per l’escenari les propostes musicals de Gertrudis, David Carabén i Paula Valls, entre d’altres. En total seran 21 dies de programació cultural que sumen 40 activitats o espectacles. Sota la Palmera és una mostra que proporciona oportunitats d’exhibició i promoció als i les joves creadores de la ciutat i del camp de Tarragona, al mateix temps que s’ofereix una programació variada d’espectacles aportant propostes artístiques de trajectòria contrastada arreu del país i del panorama internacional. El principal valor d’aquest festival d’estiu recau en la mostra, l’intercanvi, l’experimentació i trobada de diversos llenguatges creatius.
 
La consellera de Joventut, Ivana Martínez ha destacat que l’edició d’aquest any ha posat especial atenció en la projecció i visualització de dones creadores, com a agents actives, creatives i líders de l’acció. Així pujaran a l’escenari i participen en la coprogramació del festival més de 50 dones joves. La consellera ha explicat: “des de Joventut s’ha treballat per detectar i posa en valor les produccions culturals de noies creadores per reforçar la seva emprenedoria i apoderament com a part important en el desenvolupament cultural”. En aquest sentit, la companyia Dosdetres oferirà una nit de pallasses i clown protagonitzada per Marta Renyer, Mònica Bartolí i NunyGdones i el Club Vinil col·labora amb el Festival programant sessions de noies dj’s. 
 
El Festival Sota La Palmera, l’organitza la Conselleria de Joventut de  l’Ajuntament de Tarragona amb el suport i assessorament de Vòrtex, NunnyG amb la nit de pallasses, TGN Swing que col·labora en la projecció i execució d’una nit de ball swing i Club Vinil Tarragona, en el suport de producció de les sessions de noies dj’s. Martínez ha valorat la bona acollida d’un festival que “és un exemple de la cogestió i coprogramació d’activitats entre l’Ajuntament, els i les joves i entitats de la ciutat on s’activen dinàmiques ciutadanes i és bona mostra del foment de la participació que impulsa el consistori amb el teixit social i cultural”.

Imatge promocional de Gertrudis
Publicat per Circ de la Cultura el dilluns 08 de maig de 2017 a les 17:00:00 h.