circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Les funcions escolars donen el tret de sortida a Trapezi de Reus

Circdelacultura

dijous 11 de maig de 2017

Imatge de la presentaci? de Trapezi a Barcelona

Aquest dijous 11 de maig, Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, dóna el tret de sortida a la seva 21a edició amb la primera de les dues funcions escolars que podran gaudir els alumnes de 5è i 6è de primària dels centres educatius de Reus. Més de 500 alumnes podran gaudir d’Invisibles, l’espectacle del Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris que també es podrà veure un cop inaugurada la Fira al Teatre Bartrina. Tota la programació de #Trapezi2017 la trobareu aquí i també a l'app del Circdelacultura. 

Acte d'inauguració oficial a les 20:00 h
Més enllà de les funcions escolars, aquest dijous a la tarda s’inaugura Trapezi oficialment. A les 20.00h es celebra una inauguració institucional a Cal Massó i a les 22.30h a la Plaça del Mercadal tindrà lloc el Cabaret Inaugural, format que es repetirà totes les nits de Trapezi. Al llarg de quatre dies, un total de 39 companyies mostraran els seus espectacles a la capital del Baix Camp que es convertirà en l’aparador del millor circ nacional i internacional a Catalunya.

La inauguració institucional que tindrà lloc a Cal Massó comptarà amb parlaments de Leandro Mendoza, director artístic de Trapezi, Joan Olivella, diputat de cultura de la Diputació de Tarragona, Xavier Díaz, director de l’ICEC i Carles Pellicer, alcalde de Reus. Entre d’altres autoritats locals, també assistiran a la inauguració Montserrat Caelles, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Reus i Jordi Agràs, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona.

Cabaret al Mercadal a les 22:30 h
El Cabaret és un any més el format escollit per inaugurar la Fira i enguany ho fa amb una sorpresa, uns presentadors de luxe: Jordi Martínez, Joan Arqué ‘Arquetti’ i Oriol Boixader ‘ Oriolo’. Els tres pallassos, vinculats a Monti & Cia i a Rhum & Cia, coincideixen després de molts anys sense trepitjar plegats els escenaris escollint el Trapezi com a esdeveniment ideal per fer la nova aparició. D’aquesta manera, el Cabaret manté l’aposta cap a la teatralització d’un format que ha funcionat molt bé els darrers anys i que aquest any canvia de lloc i omplirà la Plaça Mercadal totes les nits de la Fira. I tot acompanyat per la música en directe de Circonautes, hàbils músics de música circense, i Joan Garriga, ànima i cantant de grups com Dusminguet o la Troba Kung Fú.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance