circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Anem de fires i de Tastavins?

Circdelacultura

dilluns 15 de maig de 2017

Foto: www.ascoturisme.cat

Aquest cap de setmana se'ns presenta mogudet. S'han programat diferents fires repartides pel territori i de temàtica molt diversa. 

1. El Morell celebra la primera edició de Terrafira. Tot està a punt al Morell per a l’estrena, aquest divendres a la tarda, de la Terrafira, la mostra que ofereix una interessant barreja d’artesania, gastronomia i comerç, i que es veurà completada amb diferents accions culturals durant tot el cap de setmana. Consulta aquí tota la programació.

La Rambla Joan Maragall acollirà l’espai comercial que, assentat a l’Era del Castell i per les rambles del poble, oferirà una agradable passejada tot descobrint els establiments del teixit comercial del municipi. En aquest itinerari s’hi podrà trobar l’oferta de serveis i productes del Morell però, sobretot, el valor humà de les persones que lluiten cada dia per tirar endavant els seus negocis.

Els jardins de l’Ajuntament, seu de l’espai gastronòmic, on s’hi podrà degustar un entrapà o d’una crep de primera qualitat, fer un aperitiu amb un bon vermut o degustar la cervesa de les cerveseres artesanes convidades a la Terrafira. Tot plegat en un entorn únic del municipi, perfectament condicionat per a l’ocasió i que, a més, també serà l’espai que acollirà les diferents actuacions musicals del cap de setmana.

L’espai artesà es concentrarà a la plaça de la Font. S’hi oferirà una mostra diversa de productes fets a mà per artesans que cuiden el producte. El fruit del seu treball són peces úniques que porten implícita la petjada del territori i l’essència dels materials nobles emprats.


2. Ascó acull una nova edició de la fira Tastavins, una interessant mostra de diferents denominacions d’origen vinícoles de l’entorn de la comarca de la Ribera d’Ebre. Juntament amb la fira Tastavins, Ascó celebra la X edició de la Mostra d'Arts i Oficis. Retorna al seu passat medieval i el seu casc antic s’omple de gent i mestres artesans. S’hi fan tallers artesanals, cercaviles, balls de jotes i concerts. Aquí trobareu tota la programació.

Quatre denominacions d’origen tarragonines, tindran representació a la mostra. Participaran diferents cellers de les DO Terra Alta, Priorat, Montsant i Tarragona. Els visitants podran fer tastos de vins amb les copes i porta copes, de venda exclusiva durant la mostra, i fer degustacions gastronòmiques

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance