Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

Arriba l'espectacle de màgia més impactant a TGN

dimarts 16 de maig de 2017 Circ de la Cultura

El diumenge dia 21 arriba a Tarragona, a les 18h i 20.30 hores. 

Aquesta setmana serem testimonis d'il·lusions impactants i de jocs de mans mai vistos amb l’espectacle ‘La gran ilusión' d’Antonio Díaz, el Mago Pop. L'èxit, la sorpresa i la perplexitat estan assegurades, amb les manipulacions, la màgia visual, la màgia de prop i les teletrasportacions impossibles d’aquest il·lusionista extraordinari.

Imatge promocional del Mago Pop

Antonio Díaz és el mag més captivador del panorama actual i l’estrella de la cadena televisiva Discovery Max. En aquest espectacle el Mago Pop és el protagonista involuntari d'un espai de televisió tipus «El Show de Truman» que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics són actors que interpreten un paper en la seva vida. El protagonista està obsessionat amb els jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent. Aleshores haurà de demostrar la seva vàlua i crear un espectacle que deixi el públic bocabadat.

Un espectacle divertit, sensible, extraordinari, excepcional, sorprenent, vibrant, que aposta per la innovació i la fantasia. Aquest mag excepcional fa explotar la creativitat en estat pur gràcies a una capacitat inesgotable per sorprendre des del primer minut de l'espectacle. Noms ben coneguts de l’escena teatral catalana com Josep Maria Pou o Emma Vilarasau i del panorama de l’humor com Berto Romero cooperen en l’espectacle a través de diferents vídeos i  audiovisuals. L’espectacle està copresentat amb INDI EMAGIC.

Entrades per l'espectacle a Tarragona
Taquilles del Teatre Metropol, Rambla Nova, 46.
I per internet a través del tarracoticket.cat
 

Publicat per Circ de la Cultura el dimarts 16 de maig de 2017 a les 17:00:00 h.