Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

'Marc Antoni i Cleòpatra' és la novetat de Tarraco Viva a Altafulla

dijous 18 de maig de 2017 Circ de la Cultura

Un any més, el festival Tarraco Viva tindrà activitats a Altafulla, on els gladiadors repetiran en una edició més la seva demostració sobre les diferents armes i les tècniques de combat, tal com feien a l’Imperi Romà. Se celebrarà el 21 de maig al Parc Voramar, a peu de platja. 

La novetat per aquest 2017, però, és l’espectacle de titelles “Marc Antoni i Cleòpatra”, una obra on es podrà conèixer una de les històries més famoses de l’Antiguitat i en què s’explicarà qui era Marc Antoni i com va ser que va conèixer la reina d’Egipte, Cleòpatra. 

TarracoViva. Foto: Gemma Soldevila

D’aquesta manera, la XIX edició del Festival Tarraco Viva portarà a Altafulla dos espectacles: la primera, que es desenvoluparà a les 17h, a càrrec de L’Instituto Ars Dimicandi amb la recreació “El món dels gladiadors a l’antiga Roma”; i la segona, que tindrà lloc a les 18h, a càrrec de la companyia Genovesa, Narratives Teatrals, amb l’obra de titelles “Marc Antoni i Cleòpatra”. 

Més enllà d’això, el regidor de Turisme, Pere Gomés, ha avançat que de cara a properes edicions es podria desenvolupar alguna activitat a l’entorn dels Banys Romans de la Vil·la romana dels Munts d’Altafulla, espai recentment dignificat pel consistori a l’hora de posar en valor aquesta nova “joia arquitectònica i turística del municipi”. 

L’edició 2017 de Tarraco Viva torna a endinsar-se en el retrobament de l’antiga Roma amb les grans civilitzacions del Mediterrani clàssic, i que en aquest cas, recau en el nexe entre Roma i Grècia. Tal i com destaca el director del festival, Magí Seritjol, posa en relleu de manera molt important l’amor i fascinació de l’emperador Adrià per tot el que provenia de l’antiga Grècia.

Consulta al Circdelacultura tota la programació del Festival Tarraco Viva. 

Publicat per Circ de la Cultura el dijous 18 de maig de 2017 a les 20:00:00 h.