circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Prop de 4.000 persones visiten la Terrafira del Morell

Circdelacultura

dilluns 22 de maig de 2017

Imatge de la Fira Terrafina del Morell. Foto:Ajuntament del Morell

La societat morellenca ha constatat, amb la seva assistència als diferents espais i actes proposats, la bona rebuda a la Terrafira, el nou format de fira de mostres que l’Ajuntament del Morell ha creat enguany i que, en principi, s’anirà celebrant cada dos anys. 
De fet, prop de 4.000 persones han visitat els diferents espais de Terrafira durant el cap de setmana, en una iniciativa que ha rebut una valoració molt positiva per part de l’organització, dels establiments participants i del públic assistent. Bona prova d’això és el fet que els restaurants del municipi han registrat una gran ocupació, gràcies a l’elevada afluència de visitants que Terrafira ha atret fins al municipi morellenc. 
La tradicional presència a la Rambla Joan Maragall d’estands expositors del comerç local – i que ha reunit fins a 35 firmes- s’ha vist enguany completada i potenciada per dos espais més que, per iniciativa del consistori, han donat forma a la Terrafira 2017: l’espai artesà, ubicat a l’entorn de la casa consistorial i integrat per 15 estands, i l’espai gastronòmic, al jardí del palau municipal i que ha comptat amb 8 establiments de restauració i amb actuacions artístiques en directe per dinamitzar i potenciar aquest espai. 
Tot plegat ha permès viure un gran ambient al centre del Morell, amb un degoteig constant de veïns i també de visitants arribats d’altres municipis de l’entorn, que han pogut gaudir de les diferents activitats organitzades: la trobada de vehicles clàssics, descapotables i de competició, dissabte al matí; la diada castellera de diumenge, amb l’actuació dels Xiquets de Tarragona i dels Xiquets de Reus; les actuacions musicals a l’espai gastronòmic; les degustacions d’olis i vermuts; i la presència de personatges infantils que van omplir d’il·lusió els visitants més petits. 
Després de cloure aquesta edició 2017 de la Terrafira, des de l’Ajuntament se’n fa “una valoració molt positiva, tant per l’elevada presència d’expositors, com per l’excel·lent resposta social que aquesta iniciativa ha tingut”, segons apunta Susanna Ferré, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell. 
De fet, la responsable municipal considera que “s’ha complert l’objectiu que ens havíem fixat, que era donar a conèixer l’entorn comercial del Morell, perquè aquí hi tenim una molt bona oferta d’empreses, productes i serveis”.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance