circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Revetlla Remullada serà la imatge de les festes de Sant Magí (TGN)

Circdelacultura

dimarts 23 de maig de 2017

Font: Ajuntament de TGN

El cartell i la imatge de les festes de Sant Magí d'enguany estaran inspirats en els personatges principals de la Revetlla Remullada i tornarà a girar al voltant del concepte de l’aigua com a element central de la festa. Avui s'ha presentat la imatge guanyadora del concurs per seleccionar la imatge gràfica de les festa major d'agost de Tarragona, que ha realitzat el dissenyador gràfic Tomás Castro.

La seva proposta ha estat la guanyadora d’entre les deu rebudes en aquesta primera convocatòria oberta per a presentar la imatge gràfica de les festes de Sant Magí que va convocar la conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona a finals del mes de març i que es va resoldre la setmana passada. I representa, segons el dissenyador “un treball al voltant del concepte de l’aigua com a element central de la festa, definit tant en les formes escollides, com en la paleta de color, en tons marins i mediterranis”.

Pel que fa als elements principals Tomás Castro ens parla “dels personatges principals de la Revetlla Remullada, dibuixant al seu voltant un joc de mandales amb símbols aquàtics que en el seu caràcter sintètic i juvenil, ens recorden directament l'alegria, el moviment i la frescor del que significa una de les nits més destacades de les festes de Sant Magí”.

L’Ajuntament ha impulsat aquest nou concurs com una manera de donar un impuls a la festa del patró, fent-la més participativa i reflectint-ho amb una imatge sorgida d‘una perspectiva purament popular. Les bases demanaven que la temàtica hauria d’inspirar-se en qualsevol aspecte de les festes de Sant Magí, tenint en compte que és la festa major de l’estiu tarragoní que combina tradició i modernitat i on l’element protagonista és l’aigua.

L'autor del cartell de les festes de Sant Magí va nèixer a les Canàries però és resident a Vilanova i la Geltrú, format en l'Escola Massana de Barcelona i que actualment col·labora amb diversos estudis de disseny gràfic, agències de publicitat i comunicació.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance