circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Mazoni tancarà la programació del festival Altacústic 2017 d'Altafulla

Circdelacultura

dimarts 6 de juny de 2017

Mazoni. Foto: www.bankrobber.net

L’acompanyaran dotze grups més en una quarta edició que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de juliol al conjunt històric-artístic de la Vila Closa.

Tretze grups i bandes de música independent i emergents en un espai exclusiu considerat conjunt històric-artístic per la Generalitat de Catalunya com és la Vila Closa d’Altafulla. Això és l’aparador de la quarta edició de l’Altacústic 2017, el Festival de Música Independent d’Altafulla que se celebrarà enguany els dies 20, 21 i 22 de juliol.

L’escenari de la plaça de l’Església ha estat l’escollit per presentar l’edició d’enguany que ha anat a càrrec del director artístic de la mostra, Kike Colmenar, acompanyat de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; la regidora de Cultura, Montse Castellarnau; el responsable de la plataforma internacional Gigmit a l’Estat espanyol, Sascha Siebenmorgen, i un dels artistes participants Jay Lem’on, que avui ha interpretat dues peces que sonaran en aquesta edició.

Com a novetat enguany, tal i com ha assenyalat la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, “s’ha fet una redistribució dels escenaris que quedaran en la plaça del Pou, la plaça de l’Església i les escales de la Placeta” amb l’objectiu d’encabir l’increment de públic que s’ha produït respecte les tres anteriors edicions.

Pel que fa a l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha remarcat especialment “la qualitat” del festival que “va en la línia del que vol fomentar l’Ajuntament quant als esdeveniments de petit format i de qualitat amb l’aposta de grups emergents i consolidats, sense buscar l’objectiu d’omplir els carrers i les places d’Altafulla”.

L’horari dels concerts serà a partir de les 20h i tindran l’entrada lliure. El festival està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, el patrocini d’Estrella Damm, i la col·laboració de Gigmit i Illenc. Aquest darrer és fruit de què tres de les bandes que actuen també a l’Altacústic són provinents de les Illes Balears. El pressupost de la mostra és d’uns 15.000 €. 

Dijous 20 de juliol, a la Plaça de l'Església
20:00 MARIA VIDAL

L’altafullenca Maria Vidal presenta, a través de la seva veu, un repertori d’estàndards de jazz, soul, pop d’autor i folk en format acústic i arranjaments molt personals. L’artista ens arriba amb el seu nou format, acompanyada d’Oscar Vidal a la guitarra i Luís Chacón a la percussió́ amb qui conforma una banda el caire molt íntim.

21:00 JAY LEMO’N  
Jay Lem’on presenta el seu àlbum de debut ‘Shake Your Mind’, publicat el passat mes d’abril d’aquest any. Un viatge ‘pop-rock’ entre cançons que explora moments de vida. Sincer i amb energia sobre l’escenari, l’àlbum arriba amb molta força i es presenta en format TRIO, per mostrar l’essència de cadascuna de les cançons, acompanyat del bateria tarragoní Joan Torné i el baixista reusenc David Cuenca.

22.30 ARIANA ABECASIS 
“Philosophades” és un disc personal i intimista. Són melodies que cal consumir lentament per assaborir-ne tota la dolçor i copsar-ne totes les subtileses. És un sac de pensaments teixits delicadament amb el fil de seda d'una veu dolça. Hi trobareu ressons de rock progressiu i simfònic, però també la influència de la formació clàssica de l'Ariana i referents més contemporanis, com Patrick Watson o Bon Iver.

Divendres 21 de juliol, a les escales de la Placeta
20:00 DAVID PHILIPS

David Philips és un músic multi-instrumentista, compositor i productor amb una extensa carrera que l’ha portat a recórrer el món portant la seva música als festivals més importants. Ha treballat amb llegendes del jazz i el blues com ara Brian Jackson, George Braith o Charlie Wood. En aquesta edició ens visita per presentar el seu cinquè treball en solitari “The Rooftop Recordings 2” gravat i produït per Philils, on exposa també el seu talent com a pintor fent servir les seves aquarel·les d’ocells pel disseny del disc. Un treball molt íntim i personal.

20:45 Plaça de l'Església DONALLOP 

El duet dels mallorquins Pere Bestard i Joana Pol enceta aquest 2017 una nova etapa. Nou disc i nou segell “Misteris de sa vida” (Mésdemil 2016), i nou productor, Paco Loco. Una nova passa que els permet jugar amb les intensitats i els matisos a cada cançó. Per ells la música “és una expressió tràgica de la vida que ha d’acabar en una catarsi”.

21:45  Plaça de l'Església ESCARTEEN SISTERS  

La Flavia, la Laia, el violoncel i el violí, un quartet de cordes. Ens presenten una compilació de cançons eclèctiques. Algunes improvisacions per refrescar-ho, arranjaments per arrodonir-ho, i un relat per a enllaçar-ho. Hi ha temes coneguts però es capgiren amb l'arranjament i s'adapten a la formació i tot això assaonat amb temes propis. Tal vegada desperten un "dejavu", tal vegada un nou punt de vista... Han guanyat el primer premi del concurs acústic de Barcelona 2016 i el premi del públic, que els  permet fer un primer disc

22.30 Plaça del Pou RENALDO Y CLARA 

Renaldo & Clara segueixen escrivint precioses tonades pop, però ara han decidit obrir finestres, amagar les cortines i deixar que el que abans era una escletxa de llum sigui un focus de generosa projecció. Els afores els presenta provant amb naturalitat textures, afegint ritme i vigor i mirant més enllà del seu jardí. Encanteri i mudes noves”. “Una explosió de pop càlid, vital, amb una tornada que se t’enganxa i una producció plena de detalls i matisos que recorda al millor dels primers discos de The Cardigans o als últims de The Bird & The Bee.”

23:30 Plaça del Pou PAU VALLVÉ 

Pau Vallvé torna amb un nou disc, bé, no un, sinó dos. Un disc doble amb 22 cançons. El 15è de la seva discografia i el 4t signat sota el seu nom. Després d'haver fet una gira de 90 concerts amb el seu anterior disc incloent gira europea, ara torna als escenaris i, com ja és habitual en ell, ho fa amb una nova formació. Aquest projecte ja consolidat dins l'escena musical del nostre país, torna als escenaris amb un concert més elèctric i potent que mai.

Dissabte 22 de juliol
20:00 Escales de la Placeta PISTOLA 
És el projecte en solitari del músic mallorquí Roger Pistola.
Després de passar per diferents formacions tant a l'illa com a la península i de col·laborar amb artistes com Xarim Aresté, Manolo García o Joan Bibiloni, s'endinsa en un nou viatge personal amb "A punt i a part”; un exercici d’introspecció sincera i gens pretensiosa, mostrant-se a si mateix com a un cantautor amb ànima, i una manera de compondre, tocar i cantar molt personal.

20:45 Plaça de l'Església CASA DAS FERAS

No anar a cavall ni beure en cantines mexicanes embruta les nostres ments i perjudica el bon fer. Casa das Feres l'assumeix i suporta seguint el seu estricte manual de supervivència: portar petaca, fer servir el cor i seguir tocant quan els hi tallen la llum.

21:45 Plaça de l'Església PAVVLA 

Pavvla és el projecte musical de l’actriu i compositora Paula Jornet, que debuta amb el disc Creatures, una proposta íntima i personal, que balla a mig camí entre el folk, l’electrònica i el pop. L’artista, que desprèn potència, delicadesa àcida i caliu, ja ha commogut la indústria musical estatal i internacional.

22.30 Plaça del Pou THE PRUSSIANS 

The Prussians és un miracle. Una rocambolesca sort d'orígens i influències que han resultat en grup esplèndid. Brillants i insultants joves, la mitjana d'edat del grup no arriba als 22 anys, no existeix en aquest país una combinació així de guitarres fosques i distorsió al servei del ball, d'atmosferes denses trepades per una robusta maquinaria rítmica que comanda el exuberant torrent vocal del seu líder. Un directe tan fresc com aclaparador acaba d'arrodonir aquest prodigi.

23:30 Plaça del Pou MAZONI 

Menys és més. Després de consolidar-se com un dels grans noms de l’escena pop a Catalunya, Mazoni sorprèn amb un nou disc  íntegrament en català “Carn, os i tot inclòs”. Amb aquesta nova aventura, Mazoni, refunda el seu projecte per encarar nous reptes sense oblidar les cançons que l’han fet conegut com “Eufòria”, “No tinc temps”, “La promesa”, “Never Push a sailor" o la recent “Ailodiu”.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance